Beljak: Vidite da ima puno gorih od mene u Saboru

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak smatra da su posljednji incidenti u Saboru pokazali kako on nije najgori i da ima puno gorih od njega u Saboru.

“Meni je drago da se napokon mene doživljava u nekom drugom svjetlu, vidite da ima puno gorih od mene u Saboru.” zaključio je uz smješak predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Ne vidi ništa sporno u optužbi Nikole Grmoje prema premijeru Andreju Plenkoviću za veleizdaju.

”Verbalni delikt je ukinut 1990. godine., to što nekoga nešto vrijeđa i spreman je na fizički obračun govori o tankim živcima Plenkovića, Krstičevića i Đakića. Zamislite da sam ja to napravio, kakve bi bile rekacije?” zapitao se Beljak i dodao kako mu je žao što ”gospoda iz HDZ-a, većinom bivši članovi Komunističke partije, ne znaju da je verbalni delikt ukinut 1990. godine”.

Komentirao je i situaciju u Vukovaru. “Opet političke poruke koje dolaze od HDZ-a izazivaju niske strasti kod polupismenog dijela stanovništva, očito je društvo zakazalo. Kao deklarirani kršćani trebali bi se boriti za pomirbu, a ne da se ovo događa među najmlađom populacijom koja se nije ni rodila za vrijeme rata.” zaključio je.

Oko u glavi: Plenković objasnio zašto je krenuo prema Grmoji u Saboru

Share This Article