FOTO Snimka Messija i bezvoljnog osmogodišnjeg Olma širi se internetom: Nisam se želio fotografirati, na silu su me posjeli u njegovo krilo

Screenshot: Youtube

Dani Olmo kao klinac se fotografirao s Leom Messijem. Mnogim klincima to bi bilo ispunjenje snova, ali bivšem dinamovcu argentinski čarobnjak značio je manje od igranja loptom.

Reprezentacija Španjolske sinoć je srušila Francusku 2:1 u polufinalu Europskog prvenstva golovima Laminea Yamala i Danija Olma.

Španjolski heroji obojica su iz Barcine škole nogometa, a društvenim mrežama sad se šire njihove fotografije iz djetinjstva s najvećim svih vremena – Leom Messijem.

Yamalova se već nekoliko dana vrti po društvenim mrežama jer je na njoj još kao beba u Messijevu naručju, a sad se dijeli i Olmova, koja je ovdašnjim nogometnim fanovima dobro poznata još iz Danijeva vremena u Dinamu, ali malo tko zna priču iza nje.

Messi pictured with Dani Olmo and Lamont Yamal as kids. They both scored in Spains win against France.
byu/scyrenisbetterthanu insoccer

Mali Olmo samo se htio igrati

Naime, Olmo se dana kad je fotografija snimljena nije želio fotografirati ni s kim.

“Bio sam s ocem na utakmici, bio je trener Castelldefelsa, a meni je bilo osam godina. Napucavao sam loptu okolo, bio sam sam i sretan, kad me iznenada netko pozvao i rekao ‘Dani, dođi, nećeš vjerovati, ali imaš se priliku fotografirati s Lionelom Messijem”, ispričao je Dani Olmo.

“Vau, Messi u Castelldefelsu? Koje bi dijete odbilo takvu priliku za fotografiju? Ja sam bio taj”, nasmijao se Olmo pa nastavio: “Rekao sam nešto u stilu ‘ne hvala, okej sam, samo se želim nastaviti igrati’, ali nisu me poslušali, nasilu su me stavili pokraj njega i okinuli fotografiju.”

“Nisam izustio ni riječ, samo sam pričekao da se čuje klik i vratio sam se lopti. Izgledalo je kao da ja njemu radim uslugu.”

Tad mu Messi nije bio ništa posebno, ali sad, s nekoliko godina odmaka, vjerojatno mu je drago što ima uspomenu s najvećim. A nastavi li ovako igrati na Euru, bit će i Messiju jednog dana drago što mu je mali Dani “učinio uslugu” i pristao na fotografiju, piše gol.hr.

Share This Article