VIDEO, FOTO Što je napravio maloj kujici: Svakakvih luđaka ima, ali ovoga u Šibeniku treba hitno pronaći i hospitalizirati

Foto: Unsplash

Šokantne slike stižu s hrvatske obale. Netko je štencu brutalno odrezao uši i ostavio ga. Malena kujica od svega tri mjeseca pronađena je u Šibeniku u lošem stanju zajedno s još dva šteneta iz istog legla, kojima uši nisu odrezane.

Završili su u šibenskom azilu, a o njima se brine udruga volontera Šibenske šape, koja je na svom profilu na Facebooku objavila molbu za pomoć, a kujicu su nazvali Stella.

“Suvišno je pisati, preklinjati i proklinjati… U ovakvom je stanju štene došlo u azil. Kujica je u svoja tri mjeseca osakaćena i napuštena s još dva šteneta iz istog legla. Netko se odlučio igrati veterinara i srećom druge nije rezao…” stoji u objavi udruge.

Brojni građani javili su se u komentarima te su osudili taj brutalni čin, mnogi su ponudili pomoć, pa čak i udomljenje male Stelle, koja je noć provela kod veterinara.

“Predivno štene, kad uzmete u obzir koju traumu je prošla, ne pokazuje strah prema ljudima, maše repićem i umiljava se. Teška je samo 6 i pol kila. Uši su iščupane i tu popravka nema, morat će samo zarasti na miru….” napisali su u objavi iz udruge Šibenske šape, prenosi dnevnik.hr.

Share This Article