Povratak najgoreg bara na Mediteranu: Dva pića trebala su koštati 102 €, a kad sam vidjela stanje na računu – šok. 815 €!

Foto: Tripadvisor

Nova ljetna sezona, novi načini kako ‘opelješiti‘ turiste na grčkom Mikonosu! DK Oyster u Platys Gialosu na Mikonosu sada je već na glasu kao zloglasni restoran koji pljačka turiste, a nove recenzije na TripAdvisoru pokazuju da su s tom praksom nastavili i ove sezone.

Jedna se turistkinja požalila u recenzijama da su im naplatili 815 eura za samo dva pića!

“IZBJEGAVATI POD SVAKU CIJENU!”, glasio je naslov recenzije u kojoj tvrde da su ih prevarili. Naime, osoblje restorana reklo im je da moraju platiti piće pod uvjetom da mogu besplatno sjediti na ležaljkama uz plažu.

“Nema problema… Naručila sam dva pića za koja smo kasnije vidjeli da koštaju 51 euro svako. Ali kao da to nije dovoljno suludo! Nakon što smo se vratili u Ameriku, vidjela sam da su mi s računa skinuli 814 eura. ZA DVA PIĆA!!!!”, glasila je negativna recenzija. Dodala je da sada pokušavaju osporiti tu naplatu jer “nikada nisu ništa potpisali niti dobili papirnati račun”.

“PAZITE SE i izbjegavajte ovo mjesto!”, poručili su nezadovoljni turisti.

Dimitrios Kalamaras, vlasnik restorana DK Oyster, pokušao je opravdati ove pretjerane cijene, prenosi Daily Mail.

“Naše ležaljke dolaze uz minimalnu potrošnju, stoga potičemo sve posjetitelje restorana da provjere jelovnike prije nego što naprave narudžbu. Želio bih napomenuti da su naši jelovnici izloženi na ulazu u restoran te prikazuju cijene hrane i pića kako bi naši gosti odmah bili informirani”, rekao je Kalamaras i zatražio osobu koja je ostavila negativnu recenziju da “preispita neke od oštrih navoda i optužbi, jer oni samo nastoje pružiti pozitivno iskustvo za sve njihove goste te nemaju nikakvu namjeru gostima pokvariti iskustvo.”

Ovo nije prvi put da se DK Oyster našao na meti žestokih kritika zbog svojih prevarantskih cijena. Iako ovaj ‘kamenica-bar‘ obećaje ‘ultimativno luksuzno iskustvo‘, mnogi su njihovi gosti ostali u šoku kad su vidjeli račun. Jedan par na medenom mjesecu tako se požalio da je platio 29 eura za jednu kamenicu, dok je drugi par platio 800 eura za piće, predjelo i salatu.

Slična se situacija dogodila i turistkinji Kimberley W., koja je naručila četiri pića i za svako je morala platiti 55 eura.

Turist Kevin također je nazvao DK Oyster “pokvarenim lopovima” jer su mu prvo rekli da može dobiti piće i stolac za 34 eura, da bi mu na kraju to naplatili 85 eura, prenosi Daily Mail, piše Jutarnji list.

Share This Article