Užas u Slavonskom Brodu: Ubijeno dvoje starijih ljudi, uhićen njihov sin

Foto: Slavonski Brod

Oko 13.50 sati, u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava o postojanju sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Policijski službenici su na mjestu događaja u Slavonskom Brodu, Sv. Lovre potvrdili istinitost dojave, gdje su uočena mrtva tijela dvije osobe (76-godišnjaka i 78-godišnjakinje).

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela uhićen je 45-godišnjak.

Policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode očevid te kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti navedenog događaja, prenosi Index.

Zbog sumnji da je ubio roditelje, uhićen je njihov 45 godišnji sin te je odveden u policiju na kriminalističko istraživanje.

“Bili su dobri ljudi, poštena familija, toliko fini da nemam riječi”, rekli su u telefonskom razgovoru za Jutarnji šokirani susjedi.

“Imali su dva sina, jedan stariji je odselio u Istru te se bio oženio i dobio dijete, no on je umro. Ovaj mlađi sin je do prije nekoliko godina radio u Francuskoj te se zatim vratio u Brod i kupio kuću u istoj ulici kao i roditelji”, kažu za Jutarnji list susjedi.

Druga susjeda je pak rekla kako su, čim su vidjeli policiju shvatili što se dogodilo.

“Vidjelo se da je slab sa živcima unazad nekoliko godina. Čitav dan se vozio biciklom i postao je jako neuredan. Ne znam što mu se točno dogodilo”, kaže Jutarnjem druga susjeda.

Policija ima 24 sata da provede kriminalističko istraživanje te podnese kaznenu prijavu, ukoliko naravno potvrde sumnje da uhićeni 46-godišnjak doista jest počinitelj ovog dvostrukog ubojstva, piše Jutarnji list.

Share This Article