Hrvatica iz dijaspore izgledom je privukla pozornost na prošlom prvenstvu, a sad za sve ima i poklon: Slučajno imam još dvije karte…

Foto: Instagram

Magdalena Keškić bila je glavna konkurencija Ivani Knoll u Kataru prije dvije godine, a spremna je i za Euro 2024.

Hrvatska navijačica Magdalena Keškić postala je glavna konkurencija Ivani Knoll kad se i ona počela pojavljivati na utakmicama naše nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a i ove godine spremila se za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Na svom Instagramu već je podijelila svoj navijački outfit, a to je kupaći kostim s prepoznatljivim kockicama.

No, posebno je istaknula nešto drugo. Magdalena je za ovo natjecanje dala napraviti i posebne nokte s hrvatskim simbolima.

Na priči je podijelila i fotografiju pa otkrila i da dijeli dvije karte za utakmicu s Albanijom.

”Slučajno imam još dvije karte za Albaniju. Idemo Hrvatska! Potražnja je bila velika”, napisala je.

Inače, atraktivna Magdalena živi u Njemačkoj, otac joj je s Kupresa, majka iz Stona i svake godine ljetuje u Hrvatskoj.

Influencerica na Instagramu ima više od 342 tisuće pratitelja s kojima svakodnevno dijeli svoje izazovne fotografije i hvali se luksuznim životom.

Na utakmicama na kojima je bila za njom se pojavila velika zainteresiranost javnosti pa su je brzo prozvali i konkurencijom Ivani Knoll, a 2022. je godine sa svojim ocem Tomislavom, koji joj je velika podrška u svemu što radi, dala intervju za Večernji list i otkrila što ona o tome misli.

“Nije to ni od danas ni od jučer. Lena je još sa 16-17 godina imala neku karizmu kojom je bila magnetski privlačna. Ljudi su joj već tada prilazili želeći se fotografirati s njom. Ona u tome ima našu punu potporu, pomažemo joj savjetima, a ona o svemu odlučuje”, rekao je ponosni otac.

Magdalena je potvrdila da uživa u pažnji, ali kaže i da joj publicitet nije trebao, piše dnevnik.hr.

Share This Article