DP: Zajednički nazivnik u svim odlukama Puljka i Ivoševića – sve što miriše katolički i hrvatski treba protjerati iz Splita

Foto: Mirko Hanžeković

Zbog odluke da nema televizora na splitskim terasama u samom centru, a posljedično i gledana Vatrenih na Euru u Njemačkoj, oglasio se i Domovinski pokret Splitsko-dalmatinske županije:

“IVOŠEVIĆ I PULJAK NASTAVLJAJU OD SPLITA RADITI GRAD SLUČAJ

Više uopće nije vijest kako aktualna gradska administracija u Splitu na čelu s gradonačelnikom Puljkom i njegovim zamjenikom Ivoševićem radi baš sve kako bi istjerala život iz centar grada. Nakon što su poharali ugostiteljske objekte i od centra garda u zimskom periodu napravili muzej voštanih figura, istjerali su iz centra i Advent. Tako su bogatiji Advent proteklih godina imali u Zmijavcima nego u Splitu koji pretendira biti regionalni centar.

Reforme Puljkova tima osjetit će i navijači hrvatske nogometne reprezentacije koji nacionalni tim neće moći pratiti na Rivi. Objašnjenje gradskih vlasti za protjerivanje reprezentacije s Rive jednako je smiješno i tragično kao što je i tragikomičan mandat ovog dvojca na čelu grada.

Ipak, moguće je pronaći barem neki zajednički nazivnik u svim odlukama Puljka i Ivoševića – sve što miriše katolički i hrvatski treba protjerati iz Splita”, napisali su iz DP-a.

Veterani bijesni na Ivoševića: Ukoliko Vi osobno ne volite Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ne znači da je ne vole i ostali građani Splita

Share This Article