Modrić oduševljen: Ako ćemo igrati ovako, na Euru možemo očekivati nešto veliko!

Screenshot: Youtube

Luka Modrić sažeo je dojmove 2:1 utakmice nad Portugalom za mikrofone Nove TV. Hrvatski kapetan optimističan je uoči Europskog prvenstva, a nema ni razloga za bilo što drugo budući da u Njemačku dolazimo s dvije pobjede.

– Odigrali smo jako dobru utakmicu i napokon pobijedili Portugal kao jedinu ekipu koju još nismo dobili. Možemo biti zadovoljni probom za Euro, odigrali smo jako dobru i kompaktnu utakmicu, napravili sve što smo se dogovorili. Super pobjeda, dat‘ će nam samopouzdanje za Euro.

Kako gleda na nova lica poput Pongračića, Sučića, Vlašića nakon ozljede?

– Svi dečki pokazali su da su s pravom tu, odigrali su odlične utakmice. Ne treba nikoga pojedinačno izdvajati, svi su bili na visokom nivou, a to moraš i napraviti da bi pobijedio Portugal. Možemo biti zadovoljni s kadrom, imamo budućnost Hrvatske i to su igrači po tko zna koji put pokazali. Svijetla je budućnost ispred nas.

Na današnji dan postigao je prvijenac u debiju protiv Austrije. Bilo je to prije 16 godina…

– Lijep osjećaj. Očekivanja uoči Eura su velika, imamo jako dobru ekipu, odličnu atmosferu, želju i elan. Svjesni smo očekivanja, nadam se da ćemo biti pravi kao danas. Samo ovakvom igrom možemo očekivati nešto veliko, pišu Sportske novosti.

VIDEO Cristiano Ronaldo nakon utakmice naišao na Modrića, oduševili su nogometni svijet

Reakcije protivnika na pobjedu protiv Portugala: Dalić i Hrvati stari su psi, nikada ne odustaju. Hrvatska je mogla uništiti Portugalce

Iz minute u minutu: Povijesna pobjeda Hrvatske protiv Portugala

Share This Article