Medvedev otkrio novi Putinov pakleni plan, tiče se i Hrvatske: Šaljemo oružje neprijateljima SAD-a i NATO-a

Screenshot: Youtube

Dmitrij Medvedev, bivši ruski predsjednik i aktualni zamjenik Vijeća sigurnosti, oglasio se na Telegramu.

“U srijedu je predsjednik Rusije prvi put dopustio slanje našeg oružja u regije koje su u ratu s državama koje isporučuju oružje Ukrajini. Drugim riječima, one sile koje su u sukobu s Amerikom i zemljama NATO-a. Ovo je vrlo značajna promjena u našoj vanjskoj politici. Uostalom, kao što Jenkiji i njihovi europski slinavi psi tvrde: imamo pravo prenijeti bilo kakvo oružje za Ukrajinu”, napisao je.

“Neka sada Sjedinjene Države i njihovi saveznici osjete izravnu upotrebu ruskog oružja od trećih strana. Ti pojedinci ili regije namjerno nisu imenovani, ali to bi mogao biti bilo tko koga Pindostan (SAD) i njegovi drugovi smatraju svojim neprijateljima. Bez obzira na njihova politička uvjerenja i međunarodno priznanje. Njihov je neprijatelj SAD, što znači da su naši prijatelji”, poručio je.

“I neka uporaba ruskog oružja od još neimenovanih regija bude što destruktivnija za njihove i naše protivnike. I neka objekti država koje Kijev opskrbljuju oružjem gore u paklenom plamenu. A mi ćemo se radovati njihovim uspješnim napadima našim oružjem na naše zajedničke neprijatelje”, poručio je, piše dnevnik.hr.

Share This Article