Doček Baby Lasagne na Trgu bana Jelačića: Mi smo samo klinci i nadam se da smo dokazali…

Screenshot

Baby Lasagna je stigao na Trg bana Jelačića: Hvala svima!

“Očekivao sam 20 ljudi na aerodromu i ovdje stotinjak. Hvala vam, nadam se da ste zadovoljni”, započeo je vidno emotivni Baby Lasagna pa nastavio:

“Dali smo sve od sebe, nadam se da ste to prepoznali. Hvala mojoj ekipi. Mi smo samo klinci i nadam se da smo dokazali… Nitko od nas nema preko 32 godine. Sve smo sami radili, uzimali smo slobodno s posla. Dokazali smo da se na veliku razinu može doći sam. Što više… Hvala!”

Potom je zapjevao hit koji ga je proslavio i to vrlo energično, bez primjetnog umora, unatoč toliko toga što mu se dogodilo kroz posljednja 24 sata, javlja N1.

———————————————————————————————–

Hrvatski predstavnik Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto u finalu Eurosonga, ali je bio prvi po glasovima publike.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević rekao je da su se za doček odlučili nakon što su iz tima Baby Lasagne potvrdili da žele doček.

“On je pobjednik po glasanju publike i smatramo da zaslužuje doček”, rekao je.

“Iskreno mislim da bi glasanje žirija trebalo ukinuti i ostaviti samo glasanje publike. Jasno je da tu ima puno politike i geopolitike i ključno je na kraju tko je miljenik publike, a to je Baby Lasagna”, rekao je i ocijenio da su mnogi fanovi diljem svijeta razočarani glasanjem žirija, prenosi N1.

Program počinje u 13 sati, a okupljene će do dolaska Baby Lasagne, koji u zagrebačku zračnu luku slijeće u 13.15, zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tajči i Emilija Kokić. Voditelj programa je Miljenko Cvitković Minja.

– S ciljem sigurnog održavanja programa, na Trgu bana Jelačića dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, redarska i zaštitarska služba. Moguće su izmjene u javnom gradskom prijevozu oko centralnog mjesta proslave. Molimo sve prisutne da se pridržavaju uputa nadležnih službi koje će biti na terenu, rekli su iz Grada.

Baby Lasagna sa svojom pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” osvojio je drugo mjesto na eurovizijskom pjevačkom natjecanju u Malmöu, što je najbolji hrvatski plasman od neovisnosti.

HRT-ova reporterka Mateja Ribičić kazala je u podnevnim Dnevniku kako Hrvati ne staju, već nastavljaju u istom ritmu, naravno Rim Tim Tag i Dim.

– Mnogo pjesme, mnogo plesa očekuje nas ovdje na glavnom zagrebačkom trgu, dodala je.

Screenshot

Osvrnula se i na jučerašnje gledanje Eurosonga na Europskom trgu u Zagrebu.

– Nekoliko trenutaka pred nastup osjetilo se ono što smo mi u šali nazvali kolektivni naežitis. Cijeli Trg je drhtao i u jednom dahu gledao nastup, plesao, predivna energija, puno plesa, puno pjesme, a nakon nastupa zaista ogroman uspjeh na tog našeg normalnog, skromnog, pristojnog, izvrsnog Marka Purišića, poznatiji kao Baby Lasagna, poručila je Ribičić.

Nakon što se doznalo da smo drugi nije bilo mjesto za tugu, građani su nam rekli kako je on moralni pobjednik, a u konačnici i pobjednici smo i publike, pa cijela Europa najviše glasova dala je upravo Hrvatskoj.

– Također rekli su nam kako to zaslužuje doček i evo ga. Proteklih mjesec dana cijela Hrvatska plesala je zarazni ples, no danas ovdje za početak plesa znak će dati Baby Lasagna. Vrijeme je super i zaista nema izlike da svi ne dođete, još uvijek stignete, organizatori apeliraju da se koristi javni prijevoz, jer očekuje se mnoštvo građana. Vrijeme je da svi podržimo i zaplješćemo našem Baby Lasagnu, onom koji je zapravo ujedinio Hrvatsku, do sad je to uspjelo samo Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, naglasila je HRT-ova reporterka.

Nemojte zaboraviti svoje tabletiće, prije nekoliko trenutak ovdje na pozornici razvukli su tabletić od nekoliko metara. I hajdemo poslati u svijet poruku kako Hrvati dočekuju one, koji su možda za svijet drugi, no za nas pobjednici.

Share This Article