Bojan Ivošević prijavio policiji HDZ-ov skup zbog remećenja javnog reda i mira

Foto: Bojan Ivošević

Dogradonačelnik Splita Bojan Ivošević optužio je HDZ za remećenje javnog reda i mira za što ih je i prijavio policiji.

“Kao što je već poznato HDZ radi dugovanja prema Gradu Splitu ne može iznajmiti javnu površinu”, započeo je svoj status na Facebooku Bojan Ivošević pa nastavio: “Utočište od svojih dugova prema građanima Splita simbolično su našli na gatu sv. Nikole na mjestu gdje Splićani inače pale krnju.

Tako će građani iako nije pokladni utorak moći vidjeti hrpu maškara u gradu okupljenih pod maskama kvazidomoljublja oko AP-a. Glavnog i odgovornog za sav kriminal i korupciju koja se dogodila zadnja dva mandata u državi.

Da je krnjeval u pitanju večeras bi mu čitali presudu, ali ona nije još napisana. Pišemo je mi građani na dan izbora, a DIP će je pročitati.

Vjerujem da mu Split neće ostati dužan kao on njemu.

P.S. Navedeni skup nije ni tražio zaključak gradonačelnika kojim bi bilo odobreno prekoračenje buke na navedenoj lokaciji, stoga su paljenjem brojnih elektroakustičnih uređaja na gatu upravo krenuli s remećenjem javnog reda i mira.

Prijava za remećenje javnog reda i mira je podnesena policiji i očekujemo promptnu reakciju s obzirom da se brojni policijski službenici nalaze na osiguravanju samog skupa te da uvedu javni red i mir u srce Splita.”

Upit su s N1 poslali i splitskoj policiji, a odgovor će objaviti čim ga dobiju.

Share This Article