Nakon Googlea oglasio se i HDZ: Možemosima bolje idu valjanje po cesti i lupanje loncima

Screenshot

Google je priznao grešku s oglašavanjem i potvrdio da HDZ-u oglase nije plaćala poljska stranka “Pravo i Pravda”, kako je rekla Ivana Kekin iz Možemo.

Oglasio se i HDZ na Facebooku:

“Google poklopio zlonamjerne aktivističke diletante: Riječ je o našoj tehničkoj pogrešci – koja nema veze s HDZ-om. Hoće li nam se ispričati možemosi? I ne pokušavši provjeriti o čemu se radi, Ivana Kekin – laka na presudama kao u neka bivša vremena – sazvala je breaking press kako bi zajapureno nasrnula na HDZ pod lažnom optužbom da nam je oglase plaćala poljska radikalna stranka “Pravo i Pravda”.

U nedostatku bilo kakvih uspjeha u Gradu Zagrebu, platforma beznađa NE Možemo ionako kampanju svodi na otužna populistička podmetanja na račun drugih, a smeta im svatko tko poziva hrvatske građane da prouče izborne programe i sagledaju konkretne rezultate pojedine političke opcije.

I Tomašević je nedavno brzinom revolucionarnog prijekog suda i stisnutom lijevom pesnicom udario na HDZ da “plaća lajkove vijetnamskih botova”. Kad se pokazalo da se radilo o nečemu sasvim suprotnom, o kibernetičkom napadu na nas, nije se ispričao. Kao što se neće ispričati ni Kekin. Osim “duha prošlosti” koji vlada među možemosima, ovi slučajevi pokazuju i dubinu nesposobnosti i stvarni doseg “politika” tih rigidnih, proturazvojnih ljevičara.

Htjeli bi voditi zemlju, a bave se “botovima” na našem FB-u! Koji “državnici”! Bilo bi im bolje da se napokon posvete problemu otpada i prometnom kolapsu u Zagrebu i da ukinu Tomaševićev harač, najviši porez na dohodak u Hrvatskoj, kojim Zagrepčanima otimaju plaće. No očito im bolje idu lažne optužbe, valjanje po cesti i lupanje loncima.”

Share This Article