Jako pijani majstor se zabio u banderu i ugasio internet u mjestu

Foto: PU međimurska

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 44-godišnji vozač kažnjen je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 1.580 eura, uz izricanje zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u ukupnom trajanju od tri mjeseci, piše PU međimurska.

Jučer, 25. ožujka nešto prije 19 sati u Goričanu, 44-godišnji vozač pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,24 g/kg, upravljao je osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, Glavnom ulicom.

Pritom brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć), zbog čega je u blagom zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem te izletio izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom automobila udario u stup niskonaponske električne mreže.

Uslijed siline udara došlo je do kidanja kablova internetske mreže. Mjesto događaja, uz policijske službenike, osiguravali su i članovi lokalnog DVD-a.

Dio Glavne ulice u Goričanu od 19:15 do 21 sat zbog obavljanja očevida bio je zatvoren za sav promet koji se odvijao okolnim ulicama.

Zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 44-godišnji vozač kažnjen je novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 1.580 eura, uz izricanje zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u ukupnom trajanju od tri mjeseca.

Share This Article