VIDEO Recept za savršeno pahuljastu kajganu: Dodajte ovaj sastojak i slijedite pravila

Foto: Pexels

Toliko je jednostavno dobiti savršenu kajganu, samo poštujte ova pravila

Uvijek vas je zanimalo kako napraviti savršenu kajganu? Mekana i pahuljasta, a opet savršeno pečena.

Upravo je recept za ovakvu kajganu podijelila korisnica društvene mreže TikTok u svojoj objavi ispod koje su ostali korisnici komentirali koliko im je drago da su u bespuću interneta naišli na baš njezinu snimku, a zanimljivo je da je riječ o samo jednom tajnom sastojku koji će poboljšati vaše jelo.

Korisnica je u videu navela da je za jednu osobu dovoljno razbiti dva do tri jaja, a nakon toga je rekla da je potrebno dodati malo vode, koja će kajganu učiniti laganom i pahuljastom.

Nakon što ste dodali malo vode, miješajte sve dok ne maknete i najmanje tragove žumanjka u posudi, prenosi Net.hr.

@wishbonekitchen

light and fluffy scrambled eggs, my most highly requested tutorial ????

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) – Ian Post

Zatim vam je potreban maslac, koji koristite umjesto ulja. Rastopite ga na tavi, ali pazite da ne dostigne smeđu boju, jer ako pregori, mijenja okus cijelog jela.

Pazite da ne oštetite tavu
Dodajte smućkana jaja u kojima nema ni traga žumanjcima, a nakon toga je korisnica društvene mreže savjetovala da se jaja sa samog ruba guraju u smjeru sredine tave kako biste postigli savršen oblik, koji ujedno utječe i na konačan okus kajgane.

Kada je vaša kajgana pri kraju, tavu poklopite poklopcem na pet minuta, nakon čega je jelo spremno za posluživanje. To je to.

“Ovo je pravilan način za pripremu kajgane”, “Danas sam ih radio i bilo je predobro. Hvala ti”, “Ovo je najbolji recept koji sam ikad probala”, bili su neki od komentara ispod njezine objave na TikToku.

Recept za pečeni svinjski file s povrćem

TAGGED:
Share This Article