Suprug ju je prevario sa sestričnom: ‘Čekala sam 6 mjeseci za savršenu osvetu!’

Foto: Pexels

Iako joj je drago što se osvetila, u jednu ruku se osjeća i krivom

Saznati da vas je partner prevario nešto je što nitko ne želi doživjeti – ali saznati da je to bilo s članom vaše obitelji još je gore. Jedna je žena bila slomljena kad je saznala da ju je muž potajno varao s njezinom sestričnom – ali je tvrdila da se paru “savršeno osvetila”.

Unatoč tome što ga je htjela odmah izbaciti iz kuće, znala je da će to imati maksimalan utjecaj na njezina muža i njezinu sestričnu, ostavivši ih u financijskoj zbrci, pa je to sve ignorirala šest mjeseci prije nego što je poduzela bilo kakvu radnju, piše Mirror.

Saznala je da su njezin suprug i njezina sestrična započeli ljubavnu vezu nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali na vjenčanju jer su, kako tvrdi, “oboje bili glupi”. On ju sada moli da mu se vrati, a sestričnu obitelj ignorira, no sada se prezrena žena osjeća pomalo krivom jer je par ostavila u kaosu.

Objašnjavajući svoju situaciju, supruga se anonimno obratila Redditu i napisala: “Moji baka i djed svakom svom unuku daju dovoljno da kupe kuću kad završimo fakultet, ali kroz fakultet se moramo sami snalaziti. Imala sam dovoljno sreće da sam dobila stipendiju kao i stipendiju preko očevog poslodavca. Kad sam diplomirala, kupila sam malu kuću u blizini javnog prijevoza kako bih mogla ići vlakom na posao.”

Izjavila je da je njezin suprug tada na jednom vjenčanju upoznao njezinu sestričnu Yvonne i rekao da je “prelijepa”, no par je tri mjeseca kasnije započeo vezu. “Bila sam povrijeđena. Ali više od toga bila sam bijesna. Htjela sam ga odmah izbaciti i razvesti se od njega”, dodala je. Otkrila je i kako je vidjela sve njegove poruke koje bi se pojavile na njihovom tabletu prije nego što bi ih on izbrisao, pa je imala screenshotove svega toga, prenosi Večernji.

Međutim, odlučila je pričekati nekoliko mjeseci kako bi se suočila s parom. Žena je nastavila: “Umjesto toga čekala sam još gotovo šest mjeseci. Mjesec dana prije nego što je diplomirala otišla sam kod bake i djeda i slomila se. Rekla sam im da sam upravo saznala za prevaru i da sam shrvana što mi je moja vlastita obitelj učinila tako nešto. Ostao sam kod njih par tjedana. Moj muž je pokušao doći do mene, ali nisam razgovarala s njim. Baka mi je pomogla pronaći odvjetnika za razvod tijekom tog vremena.”

Severina u tajnosti otputovala u Beograd i jednom biznismenu uveličala proslavu 50. rođendana

Share This Article