U užasnoj nesreći na A1 u autu bio i pas. Iz Zadarskog Azila mole za pomoć: Ako imate informaciju, javite

Ilustracija

U jučerašnjoj nesreći na A1 između tunela Sv. Rok i Ledenik poginula su dvojica muškaraca, a sada se oglasio i Zadarski Azil koji traga za psom koji je pobjegao iz auta nakon nesreće.

U automobilu su bila dvojica muškaraca, Hrvat (37) te Crnogorac (28) koji su ispali iz vozila i poginuli na licu mjesta.

“Riječ je o pasu u tipu staforda. Sve nadležne službe su obaviještene od Obrovca do Gospića. Javili smo i Hrvatskim cestama te Civilnoj zaštiti te isto tako i Komunalnoj službi u Obrovcu, ali zasad nemamo nikakva saznanja o psu”, kažu za danas.hr iz azila.

Ni oni još ne znaju je li pas ozlijeđen te u kakvom je stanju. Mole da ako itko ima bilo kakvu korisnu informaciju obavijeste 112, 193 ili direktno u njihov azil.

Podsjetimo, policija je izvijestila da je vozač splitskih registracija uslijed nepropisnog kretanja vozilom kolničkom trakom iz smjera, sišao van kolnika na makadamsku površinu te nakon toga nekontrolirano se vraćao na kolnik i u zanošenju vozilom izletio. Ni jedan muškarac u vozilu nije koristio sigurnosni pojas, piše danas.hr.

Share This Article