Počela uhićenja navijača AEK-a, vide se deseci noževa u njihovim rukama na snimkama; Preminuli je imao brojna opojna sredstva u krvi

screenshot

Danas je završilo ispitivanje osumnjičenih BBB-a koje tužiteljstvo tereti za sudjelovanje u kolovoškim neredima. U idućim danima sud bi trebao donijeti odluku o zahtjevima za ukidanje istražnog zatvora.

N1 iz izvora bliskih ovom slučaju doznaje da su u međuvremenu počela privođenja i navijača AEK-a zbog sudjelovanja u tučnjavi s BBB-ima.

Za sada su, doznaje N1, privedena četvorica, uz onog ranije osumnjičenog za ubojstvo 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa. On je zadobio ubod o nadlakticu uslijed čega je iskrvario.

U sudskom spisu osim DNK vještačenja, nalazi se i toksikološki nalaz Michelisa Katsourisa, prema kojem je u krvi imao brojna opojna sredstva. Osim toga, u njegovom dosjeu zabilježeno je i sudjelovanje u obračunu s navijačima PAOK-a u Francuskoj.

Novi detalj je i podatak da je jedan od noževa za koji se vjeruje da je korišten za smrtno ranjavanje Katsourisa nađen čak dva kilometara od mjesta događaja.

Na snimkama video nadzora, kaže izvor N1 koji ju je pregledao, vide se deseci noževa u rukama navijača AEK-a.

Share This Article