Ivan Klasnić progovorio o virusu koji ga je napao: Otpale su mu sve dlake s tijela

Screenshot: Dnevnik.hr

Ivan Klasnić je najavioždrijeb za Euro, komentirao reprezentaciju i otkrio koga bi volio izbjeći.

Sve je spremno za ždrijeb za Euro 2024. u Njemačkoj. Dok Vatreni čekaju, reporter Dnevnika Nove TV, Milan Stjelja, stigao je u Hamburg odakle će uživo pratiti ždrijeb.

Uoči ždrijeba u gradu je pronašao Ivana Klasnića, bivšeg sjajnog Vatrenog kojem je karijera obilježena problemom s bubregom.

Klasnić je bio čak na tri transplantacije, a kako se danas osjeća otkrio je gledateljima Dnevnika Nove TV.

”Mogu reći, iako je danas hladno, osjećam se odlično zdrav sam i to je najbitnije. Kosa je otpala, imao sam neki virus, nema veze s bubregom, cijelo tijelo nema više kose, ali polako se vraća.”

Komentirao je i svoje vrijeme u reprezentaciji.

”Mogu reći da sam i 2004. bio na Euru, ali nisam imao ni minutu, a 2008. sam zabio dva gola, najteži trenutak karijere je bio protiv Turske.”

Je li bilo straha da nećemo na Euro?

”Bio je strah da nećemo na Euro, nismo više igrači, sad smo navijači. Bila je želja da se Hrvatska plasira u Njemačku, pokazali su da su pravi i zaslužili su.”

Mišljenje o Zlatku Daliću?

”Ja mislim da tu ništa više ne treba sumnjati, pokazao je dosta na Svjetskom, vidjet ćemo što će biti, dosta navijača će doći. Dalić i ljudi ok njega rade dobar posao.”

Htio bi izbjeći Srbe

”Ne bih da igramo protiv Srba, što je bilo, bilo je, Bosanci igraju baraž, ali neki imaju svoje mišljenje o ratu i to ne bi bilo lijepo.”

Što je još Klasnić rekao i kako je komentirao fenomen Luke Modrića, pogledajte u videu ovdje, piše Dnevnik.hr.

TAGGED:
Share This Article