Banožić je policiji dao iskaz u posebnim uvjetima? Djelatnici nisu smjeli iz ureda, zabranili korištenje lifta

Screenshot: Youtube

Bivši ministar obrane Mario Banožić, navodno je u srijedu 29. studenog u posebnim uvjetima dao iskaz.

Tri tjedna nakon prometne nesreće u kojoj je sudjelovao bivši ministar obrane te u kojoj je poginuo muškarac iz Privlake, Mario Banožić je navodno iskaz dao u srijedu.

Kako doznaje Telegram iz izvora bliskih policiji, Banožić je dao iskaz u srijedu, 29. studenog i to u posebnim i izrazito strogim okolnostima.

Pred Banožićev dolazak u zgradu policije, u Glagoljaškoj ulici u Vinkovcima, djelatnicima se zabranilo korištenje lifta, kako bi Banožića vidjelo što manje ljudi i kako bi bez čekanja odmah mogao ući u lift.

Kad je stigao na kat na kojem je u policijskoj sobi s kamerama dao iskaz, ostalim djelatnicima na katu navodno je rečeno da na neko vrijeme ne izlaze iz ureda.

“Željelo se na svaki način osigurati da Banožića vidi što manji broj ljudi, ali i sačuvati ga od mogućih neugodnosti”, rekao je izvor.

Kako se neslužbeno doznaje, Banožićeva obrana navodno bi se trebala temeljiti na tvrdnjama da je vozač kombija, na kojeg je Banožić naletio pretječući šleper, vozio bez upaljenih svjetala i brzinom većom od dopuštene, prenosi Dnevnik.hr.

Share This Article