Grčki mediji: DNK ubijenog Michalisa Katsourisa pronađen na nožu uhićenog Grka

screenshot

Grčki mediji javljaju kako je analiza pokazala kako se DNK ubijenog navijača AEK-a Michalisa Katsourisa nalazi na nožu uhićenog grčkog navijača Aristidisa Deliosa (35).

Podsjetimo, riječ je o navijaču koji je uhićen u četvrtak na području Kypselia, dok se protiv njega vodi postupak zbog sudjelovanja u izgredima na stadionu Panthessaliko, prenosi Večernji list.

Grčki nogometni huligan koji je osuđen na 12 mjeseci zatvora zbog sudjelovanja u krvavim neredima na finalu grčkog kupa u Volosu 2017., uhićen je u četvrtak kako bi odslužio kaznu i vlasti će ga ispitati i zbog moguće upletenosti u smrt Mihalisa Katsurisa, navijača AEK-a zbog čijeg je ubojstva stotinu BBB-a još u zatvoru u Grčkoj.

Grčki mediji navode da se radi o Aristidisu Deliosu (35) koji je već odveden u zatvor. Njegovi odvjetnici kategorički negiraju da je upleten u Katsurisovo ubojstvo.

Athanasios Kaimenakis, odvjetnik hrvatskih navijača iznio je ključne informacije koje bi mogle utjecati na njihovo puštanje iz pritvora. Naime, na dva noža pronađena kao dokazni materijal, nije otkriven niti jedan DNK uzorak koji bi povezao hrvatske navijače s ubojstvom.

Stotinjak navijača Dinama od kolovoza se nalaze u grčkim zatvorima zbog sudjelovanja u neredima koji se dogodili uoči utakmice Dinama i AEK-a. Zasad još nema informacija o njihovom puštanju, no navodno bi uskoro moglo biti pušteno 62 navijača da se brane sa slobode, dok bi 40 njih moglo biti zadržano, piše N1.

Share This Article