Nives uvijek nađe originalno mjesto i pozu za golišavo poziranje: ”Svaka čast onome tko pored nje primijeti traktor!”

Foto: Instagram

Nives Celzijus objavila je dvije nove fotografija na kojima je pozirala na traktoru, a na sebi je nosila samo kupaći kostim i štikle, kreativnih komentara nije nedostajalo.

Nives Celzijus uvijek je domišljata oko mjesta i poza koje koristi za svoje nove objave na društvenim mrežama, a ovog puta iznenadila je sve poljoprivrednike.

Naime, Nives je pozirala na traktoru zelene boje, a njezino tijelo još je više dolazilo do izražaja jer je fotografirana pomalo iz žablje perspektive i u zalasku sunca kad je ono bilo žarke boje.

”Ljepotica i zvijer”, napisala je u opisu fotografija, a kreativnih komentara od njezinih pratitelja nije nedostajalo.

”A kažu poljoprivreda propada”, ”Svaka čast onome tko pored Nives primijeti traktor”, ”Ma daj, Nives, a gdje su gumene čizme?”, ”S ovakvom ljepoticom i s ovakvim traktorom i ja bih išao na njivu”, samo su neki od brojnih komentara, piše showbuzz.dnevnik.hr.

Inače, Nives prate brojni muškarci iz Hrvatske i regije, a na Instagramu ima 457 tisuća pratitelja. S objavljivanjem golišavih fotografija nema problema, a da ima bujne prirodne atribute, uvijek je ponosno isticala.

Podsjetimo, s bivšim suprugom Dinom Drpićem ima sina Leonea i kćer Taishu, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

Danijela Dvornik javno je objavila poruke koje dobiva od svojih udvarača: ”Samo Dalmoši znaju se voljeti, javi se da znam što ću s tobom”

Share This Article