Zatvorenik se sam ranio vatrenim oružjem

Ilustracija zatvor unsplash

Sukladno rješenju i naredbi Županijskog suda u Slavonskom Brodu Stalna služba u Požegi, osumnjičeni 43-godišnjak je danas vraćen na daljnje izdržavanje zatvorske kazne u Požegu, piše policija.

U vezi ozljeđivanja osobe (u dobi od 43) od dana 8. listopada i objavljene vijesti Događaj, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, utvrdili su da se radi o samoranjavanju.

Naime, dana 8. listopada, oko 16.30 sati, u Slavonskom Brodu u Naselju Slavonija, 43-godišnjak se sam ozlijedio vatrenim oružjem.

Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su ozljede okvalificirane kao lakše.

Jučer (dana 10. listopada), temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražen je dom i prostorije koje koristi 43-godišnjak (sa područja Brodsko-posavske županije).

Prilikom pretrage pronađena su tri komada pištoljskog streljiva kalibra 6,35 mm, te 0,5 grama droge kokain.

Policijski službenici protiv 43-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brdu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga Slavonskom Brodu Općinskom sudu.

Sukladno rješenju i naredbi Županijskog suda u Slavonskom Brodu Stalna služba u Požegi, osumnjičeni 43-godišnjak je danas vraćen na daljnje izdržavanje zatvorske kazne u Požegu.

U vezi navedenog događaja policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje.

Share This Article