VIDEO Korisnik Instagrama kaže da svi pogrešno režemo pizzu: ‘Ovo je najbolji i najbrži način!’

Foto: Unsplash

Autor u svom videu ‘noge’ stolića upotrebljava da pizzu drži na mjestu, dok rukom odvaja krišku po krišku…

Uvijek je super kada se pojavi nešto što nam dodatno olakšava život, pa su mnogi objeručke prihvatili novi viralni trik za rezanje pizze s društvenih mreža. Prvi ga je na Instagramu objavio Rowheim Farooqui kojem je, kako kaže, trik prenio zaposlenik pizzerije Domino’s, a u svom je videu pokazao kako savršene komade pizze odvaja bez noža ili rezača; samo sa malim bijelim komadom plastike koji mnoge pizzerije pošalju u kutijama s pizzom. Plastični je ‘alat’ za pizze i kolače inače još u 80.ima osmislila Njujorčanka Carmela Vitale, a izgleda kao stolić s tri noge i služi kako bi se spriječilo da se poklopac kutije zalijepi za vrući umak i sir. Obično bude umetnut u sredinu pizze, no prema Farooquiju, komad plastike ne služi samo kao zaštita od lijepljenja već ga se može koristiti i kao instant rezač.

Pokazujući kako ga koristi, Farooqui u svom videu ‘noge’ stolića upotrebljava da pizzu drži na mjestu, dok rukom odvaja krišku po krišku. Njegova je snimka prikupila gotovo 800.000 pregleda, a brzo je i preplavljena komentarima ljubitelja pizze. “Vau, tko bi se toga sjetio”, napisao je netko, dok se drugi našalio: “Mislio sam da je to mala igračka!”

“A ja sam mislio da je to tu da ne poklopim pizzu”, dodao je treći, no nisu svi na Instagramu bili oduševljeni s hackom pa su neki primijetili da ‘stolić’ pomaže samo ako je pizza već narezana. “To će samo pomoći da odvojiš kriške, neće ih narezati”, primijetio je netko, a za sve one koji doma uživaju u pizzi iz mikrovalne, jedan je ‘lijeni’ TikTok korisnik pokazao kako pizzu ‘narezati’ odnosno slomiti bez prljanja daske i noža.

@trendkings

Okay definitely the only way!

♬ original sound – Eric Grant

Svoj je hack nazvao smash metodom, a kako to radi pogledajte dolje u videu… “Zaleđenom pizzom samo par puta lupite o kuhinjsku površinu i razdvojite je na četiri jednaka dijela, uz minimalan napor!”, objasnio je autor u TikTok videu koji je s nekoliko tisuća pregleda također postao viralan, prenosi Vecernji.

Djevojka otkrila nezgodan trik koji može otkriti mrze li vas prijatelji: ‘Pitajte ih ovo’

Share This Article