1.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Kolinda jednim izdanjem iz Amerike potpuno očarala obožavatelje, pohvalila se fotografijama: "Lijepa...

Kolinda jednim izdanjem iz Amerike potpuno očarala obožavatelje, pohvalila se fotografijama: “Lijepa ženo!”

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je svoje fotografije iz Amerike, a otkrila je i što je tamo sve radila.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na društvenim mrežama objavila je galeriju fotografija svojeg posjeta Washingtonu i New Yorku.

Uz fotografije je otkrila i što je tamo sve radila. Sudjelovala je na 10. godišnjici organizacije Women Political Leaders na kojem je angažirana kao veleposlanica za imunizaciju, uključila se i u aktivnosti Olimpijskih igara, pa je bila i na večeri kod Gracie Mansion, čiji su domaćini bili ACUS i gradonačelnik New Yorka Eric Adams. Navela je i kako je sudjelovala na sastanku Međunarodnog savjetodavnog odbora ACUS-a gdje je raspravljala o hitnim geopolitičkim pitanjima, a prisustvovala je i dodjeli nagrada Global Citizen Awards za 2023, piše showbuzz.dnevnik.hr.

“Posebno smo odali počast predsjedniku Ukrajine Zelenskom, njemačkom kancelaru Olafu Scholzu, japanskom premijeru Fumiu Kishidi i američkoj tajnici financija Janet Yellen”, istaknula je.

“Ne zaboravimo hrabre žene širom svijeta, poput Olene Zelenske, koje nas inspiriraju svaki dan”, dodala je, a s prvom damom Ukrajine je pozirala i za fotku.

Kolinda je svoje fanove posebno očarala fotografijama na kojima nosi elegantnu ružičastu haljinu.

“Divna i pametna gospođa!”, “Lijepa ženo”, “Naša Golda Meir”, samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Tatjana Jurić uživa u babljem ljetu, a na prizor nje u badiću rijetki su ostali imuni: “Raskoš samo takva!”

Najnovije

Još iz rubrike