1.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ronaldova Georgina pokazala je u kakvom luksuzu uživa kamo god da ide,...

Ronaldova Georgina pokazala je u kakvom luksuzu uživa kamo god da ide, prizori rezervirani za bogate i slavne zasjenili su i njezin dekolte!

Georgina Rodriguez pokazala je unutrašnjost privatnog zrakoplova kojim putuje s Cristianom Ronaldom i njihovom djecom.

Georgina Rodriguez ne krije koliko uživa u luksuznom životu sa svojim zaručnikom Cristianom Ronaldom.

Sada je na svojem profilu na Instagramu objavila niz fotografija na kojima je pokazala unutrašnjost njihova privatnog zrakoplova.

Georgina je pozirala ispred zrakoplova, zatim i na prostranom kožnom sjedalu, a za putovanje je odabrala malu bijelu haljinicu, pa je pozornost na fotkama odvlačio i njezin raskošni dekolte.

Iz privatnog zrakoplova s djecom se prebacila na gliser, kako je otkrila na fotkama koje je objavila na kraju galerije, piše showbuzz.dnevnik.hr.

Georgina i Ronaldo nedavno su punili medijske stupce napisima o prekidu, a pisalo se da se on umorio od njezina neprestanog trošenja novca, no čini se da se radilo samo o tračevima.

Par zajedno ima kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prošle godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

Indira Levak pokazala kako ju je suprug iznenadio za 50. rođendan: “Naravno da su me kitili!”

Najnovije

Još iz rubrike