1.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Prometni krkljanac u Zagrebu sljedećih mjesec dana: Krenuli radovi na jednoj od...

Prometni krkljanac u Zagrebu sljedećih mjesec dana: Krenuli radovi na jednoj od najprometnijih avenija. Ovo su obilazni pravci

Mnogi Zagrepčani su tek dočekali kraj ljeta i završetak radova zbog kojih je rad više ličio na gradilište nego metropolu, a već su krenuli novi i to na Aveniji Većeslava Holjevca, jednoj od najprometnijih avenija u gradu.

Sanacija kolnika na dijelu od Islandske do Nežićeve ulice počela je jutros i trebala bi trajati idućih mjesec dana zaključno s 21. listopadom. Taj dio avenije je u međuvremena zatvorena za sav promet.

Za vrijeme radova, pristup naselju Podbrežje bit će omogućen sa sjeverne odnosno južne strane Avenije, poručili su iz Grada.

Obilazni pravci bit će:

Avenija Većeslava Holjevca (sjever) – Islandska – Ulica SR Njemačke – Avenija Većeslava Holjevca (jug) i obratno.

Pristup Horvatovoj ulici bit će moguć iz smjera:

Avenija Većeslava Holjevca (jug) – Ivana Drmića – Oreškovićeva – Horvatova.

Kako bi se na navedenoj dionici izbjegla dodatna zagušenja, iz Grada predlažu obilazni pravac:

Avenija Većeslava Holjevca (sjever) – Avenija Dubrovnik – SR Njemačke i dalje u smjeru juga.

Tijekom radova i ZET-ove autobusne linije 268, 310, 311, 313 i 330 će prometovati djelomično izmijenjenim trasama i to od Glavnog kolodvora redovnim trasama do raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Islandske ulice (lijevo), Islandska ulica (desno), zatim Ulicom Savezne Republike Njemačke, a u nastavku redovnim trasama prema odredištima.

Autobusna linija 268 privremeno neće koristiti stajalište Građevinska škola u smjeru juga i obostrana stajališta Podbrežje, Otok – Nežićeva, Otok i Oreškovićev, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike