13.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Uskoro bivši muž Elle Dvornik pohvalio se nečim što je dosad skrivao...

Uskoro bivši muž Elle Dvornik pohvalio se nečim što je dosad skrivao od javnosti: “S obzirom na sve…”

Charles Pearce na društvenim je mrežama pokazao svoj skriveni talent.

Uskoro bivši muž Elle Dvornik (32), Britanac Charles Pearce (45), često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, a sada se pohvalio i talentom koji je dosad skrivao od javnosti.

Charles je u pričama na Instagramu objavio sliku koju je nacrtao u djetinjstvu, na kojoj je prikazan dječak s medvjedićem u ruci koji sjetno gleda kroz prozor.

“Nacrtao sam ovo kad sam imao 13 godina… nije moj najbolji rad. A s obzirom na sve, za mene u ovome postoji neka ironija”, napisao je uz sliku koju možete pogledati u našoj galeriji.

Charles i Ella trenutačno su u procesu razvoda, ali još zajedno žive i brinu se o svojim kćerima, Balie i Lumi.

Ella se nedavno na svojem profilu na Instagramu oglasila o medijskim napisima koji su kružili o njezinu razvodu od Charlesa te je ukazala na neke netočne informacije, piše showbizz.dnevnik.hr.

“I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine”, pojasnila je tada.

Par je zajedno proveo 10 godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

Ella Dvornik javila se iz doma poznatog Hrvata, a povela je i svoje djevojčice: “Kad te izbace iz kluba u 4 ujutro jer si uništila separe!”

Najnovije

Još iz rubrike