13.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ella Dvornik javila se iz doma poznatog Hrvata, a povela je i...

Ella Dvornik javila se iz doma poznatog Hrvata, a povela je i svoje djevojčice: “Kad te izbace iz kluba u 4 ujutro jer si uništila separe!”

Ella Dvornik objavila je fotografije iz doma Marija Petrekovića i Aleksandre Kramberger, kojima je došla u posjet sa svojim kćerima.

Ella Dvornik otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu kako ona i kćeri provode vikend pa u pričama pokazala kako se dobro zabavljaju u domu našeg glumca i komičara Marija Petrekovića i njegove partnerice Aleksandre Kramberger u Zagrebu.

“Vrijeme za igru. Dobit ću sad six pack od smijanja”, napisala je Ella uz fotografiju na kojoj je nasmiješena pozirala s Marijem i Aleksandrom, a uz to je objavila i fotografiju na kojoj njezina kći Balie čuva Marijevu djevojčicu Unu, koja zbog toga nema baš sretan izraz lica pa se našalila s opisom: “Kad te izbace iz kluba u 4 ujutro jer si uništila separe”.

Foto: Instagram

Ella je prije nekoliko dana snimila jedan editorijal u Zagrebu, nakon čega se vratila kući u Istru. To je otkrio njezin uskoro bivši suprug Charles Pearce, koji je na Instagramu napisao da se mama vratila kući i da on ima vremena posvetiti se poslu.

“Konačno imam malo vremena za sebe. Mama je kod kuće i konačno mogu raditi. Ovo je moj ured večeras, blagoslovljen sam”, napisao je Charles uz fotografiju laptopa na stolu dok se u pozadini nazire more.

Ella i Charles dijele roditeljske obveze, zajedno sudjeluju u odgoju svojih djevojčica i zajedno žive, a sve to dok su u procesu razvoda. Ona se nedavno oglasila povodom medijskih napisa koji su kružili o njoj i Charlesu pa je u pričama na Instagramu objavila dio teksta iz jednog članka o njoj i poručila kako su čak tri netočne informacije u samo jednoj rečenici.

“I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine”, pojasnila je tada.

Da se razvodi od Charlesa Pearcea, potvrdila je sama Ella, i to nakon što su proveli zajedno 10 godina, od čega četiri u braku, a dobili su i dvije kćeri, Balie i Lumi. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja, piše showbuzz.dnevnik.hr.

“Je li to ona ima masnicu i ožiljak na obrvi?” Ella Dvornik izgledom zabrinula obožavatelje

Najnovije

Još iz rubrike