13.4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Tragičan kraj potrage za tinejdžerom iz Španskog: Nestali dječak pronađen mrtav

Tragičan kraj potrage za tinejdžerom iz Španskog: Nestali dječak pronađen mrtav

Potraga za tinejdžerom koji je u utorak nestao u zagrebačkom naselju Špansko završena je na najgori mogući način.

Od članova obitelji Dnevnik.hr je doznao da je tinejdžer tragično preminuo u srijedu navečer.

Zagrebačka policija još nije službeno izvijestila o završetku potrage, ali tinejdžer više nije u evidenciji nestalih osoba.

Ranije objavljeno

Mladić (15) nestao je prije dva dana u zagrebačkom naselju Špansko, poslije nastave nešto iza 13 sati. Potraga za tinejdžerom još uvijek traje, a iz PU zagrebačke rekli su da o slučaju ne mogu dati više informacija. Otac nestalog 15-godišnjaka, M. H. kaže da je mobitel njegovog sina lociran u stanu zgrade u Španskom, piše Index.hr.

M.H je rekao i da ih muškarac koji tamo živi nije htio pustiti u stan. Otac tinejdžera kaže da nije zadovoljan radom policije. “Nisu ušli u stan jer ih čovjek nije pustio. Bio sam četiri do pet sati ispred te zgrade, nisam nikoga vidio. Još ne znamo gdje je. Policija ne radi ništa. Moja supruga ih je zvala, nisu joj ništa htjeli reći u vezi potrage, samo da su inspektori na terenu. Da je pas u pitanju se ne bi ovako odnosili, a kamo li dijete…”, izjavio je zabrinuti otac.

Majka A.H. zbog brige neprestano zove policiju. “Što da više radim? Treće jutro sviće, mog djeteta nema”, rekla je majka. Ispričala je i da je njegov mobitel lociran u zgradi u Ulici Josipa Pupačića, ali se ne može precizno utvrditi o kojem se stanu radi. “Moj muž je jučer ispred zgrade prosjedio cijeli dan. Adresu ima i policija, ali ondje je 20 stanova i oni ne žele ući u sve, a oni valjda imaju nekakve ovlasti. Ja nemam nikakve. Ako ga oni ne mogu naći, ja ću ga naći”, rekla je majka za Dnevnik.hr.

Mladić se roditeljima porukom posljednji put javio oko pola 12 dok je bio u školi, a nekoliko ljudi je navodno vidjelo mladića istog dana oko 21 sat na igralištu NK Špansko. Ondje je bio u pečenjari u koju je nakon igre na igralištu otišao na ćevape. “Gospođa koja tamo radi nam je ispričala da se naljutio jer su oni trgali čačkalice i rekao je da ne želi raditi nered pa je otišao od njih. Gospođa je rekla da će nas nazvati ako ga vidi. Odgovorila sam joj da samo nazove i da ću po njega doći i avionom ako treba”, napomenula je majka.

U trenutku nestanka mladić je na sebi je imao kratku majicu bež boje, majicu s kapuljačom bež boje, donji dio trenirke crne boje, crnobijele tenisice s crnim potplatom te je imao sa sobom prekoramenu torbicu crne boje. Visok je oko 175 cm, ima smeđu kosu i oči te je slabije tjelesne građe. U slučaju da imate informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete broj 192. Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Najnovije

Još iz rubrike