13.4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO "Tko je zapravo glavni?": Bidenu isključili mikrofon i prekinuli konferenciju za...

VIDEO “Tko je zapravo glavni?”: Bidenu isključili mikrofon i prekinuli konferenciju za medije

Američki predsjednik Joe Biden obraćao se novinarima u Hanoiu i govorio o odnosu s Kinom kad je počeo biti nepovezan dok je govorio o odnosima s kineskim predsjednikom pa kazao: “Ne znam za vas, ali ja idem u krevet”. Nakon toga mu je isključen mikrofon. Biden je nastavio još govoriti i odgovarati na pitanja novinara, nakon čega je glasnogovornica Karine Jean-Pierre kazala da je konferencija za medije gotova te je na zvučnike puštena jazz glazba.

Korisnici platforme X iznenađeni su ovim potezom i komentirali su kako to “još nisu u životu vidjeli” te se pitaju “tko je zapravo glavni”.

Radi se o posljednjem u nizu gafova američkog predsjednika za kojeg je tamošnja javnost zabrinuta zbog njegove poodmakle dobi. CNN-ove ankete pokazuju kako je tri četvrtine glasača u Americi zabrinuto da Bidenova dob negativno utječe na njegovu sposobnost obavljanja dužnosti u slučaju da bude izabran za još jedan mandat. Predsjednik Joe Biden ima 80 godina.

Kako piše CNN, unaprijed je bilo dogovoreno kako će predsjednik odgovoriti na pet pitanja novinara i to je učinio, a u trenutku kada mu je isključen mikrofon odgovarao je i na dodatno, šesto pitanje, prenosi dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike