VIDEO Heidi šeće psa novim singlom „Između nas“ ima samo jedan cilj – bespoštedno rasplesati publiku

Foto: Doringo Photography

Jedan od najzanimljivijih zagrebačkih pop bendova Heidi šeće psa novim singlom „Između nas“ pomiče granice svog prepoznatljivog zvuka suradnjom s renomiranim glazbenim producentom Lukom Tralićem Shotom kojeg su glazba i stihovi inspirirali da pjesmu produkcijski teleportira u vibrantne 1980-te kada je glazba ljude osuđivala na ples bez mogućnosti pomilovanja.

Pjevačica benda Smiljana Štrbac Heidi melodiju za pjesmu osmislila je u autu dok je predugo čekala zeleno svjetlo na semaforu te ju srećom, odmah snimila na mobitel da ne pobjegne u zaborav.

Isti dan ju je razradila skupa s osnivačem i gitaristom benda Hrvojem Borošićem čiji su se stihovi pisani davno za jednu studentsku ljubav savršeno uklopili u ovu lijepu glazbenu priču.

Zarazni ritam pjesme brzo je oblikovao ideju o spotu u kreativnom umu Heidi i Hrvoja koji su ga zamislili kao hommage kultnoj sceni audicije iz filma Flashdance.

Pod stručnim okom redatelja Dinka Čvorića Doringa, Heidi je uvjerljivo utjelovila ulogu talentirane plesačice obzirom da je dugi niz godina plesala u poznatoj plesnoj skupini Tihane Škrinjarić, a na snimanju u klubu Boogaloo pridružile su joj se i druge bivše članice s kojima je otplesala dinamičnu koreografiju koju je sama osmislila.
Spot za pjesmu „Između nas“ pogledajte na linku:

O atmosferi sa snimanja spota Heidi je otkrila:

„Tijekom priprema za ovaj spot i samog snimanja doživjela sam pravi ‘blast from the past’ jer sam zajedno sa svojim prijateljicama iz nezaboravnih plesačkih dana oživjela neke drage uspomene. Brzi ritam pjesme je iz mene nekako prirodno izvukao koreografiju i spontano sam nazvala svoje prijateljice s kojima sam godinama plesala da ju sa mnom otplešu u spotu. Poziv ih je iznenadio, ljeto je, svaka je na svom dijelu obale, ali kad su čule pjesmu u roku dva dana su se pojavile u Zagrebu. Dok smo uvježbavale, ludo smo se zabavljale, prisjećale se nekih zajedničkih anegdota, a i nakon službenog dijela snimanja ostale smo još satima pod vrućim reflektorima plesati, smijati se, pjevati. Nadam se da će pjesma na sve ljude koji je budu čuli ostaviti jednako pozitivan dojam.“

Heidi šeće psa bend je koji na live nastupima otpušta zavidnu količinu dobre energije, svirački su na visokoj razini uz nezaustavljivu frontmanicu, a njihova publika zna da kući odlazi mokrih majica. Tako je bilo i na koncertu u studenom prošle godine kada su svojim hitovima s prvog studijskog albuma rasplesali Boogaloo koji ih je fenomenalno prihvatio pa su ga kao znak zahvale odabrali za lokaciju snimanja spota za novi singl. Veseli činjenica da je bend već naveliko u procesu stvaranja materijala za drugi album koji su najavili hvaljenim singlovima ‘Vrijeme’ i ‘Lica’.

RECENZIJA Prvijenac grupe Heidi šeće psa usred pandemije: Poslušati…

Koncert na Dan muškaraca, Lili: Sa Suvaginama do sudbine; Heidi: Upoznala sam skoro sve opatijske hotele

Koncert na Dan muškaraca, Lili: Sa Suvaginama do sudbine; Heidi: Upoznala sam skoro sve opatijske hotele

Koncert na Dan muškaraca, Lili: Sa Suvaginama do sudbine; Heidi: Upoznala sam skoro sve opatijske hotele

VIDEO Vela Luka je centar svita: Emotivni koncert Trag u beskraju, atmosfera je nezapamćena. Oliver bi bio ponosan

Share This Article