6.9 C
Zagreb
Naslovnica Sport Pronađen nestali nogometaš Gorice: Živ je i zdrav

Pronađen nestali nogometaš Gorice: Živ je i zdrav

HNK Gorica prije nekoliko dana šokirala je objavom na društvenim mrežama u kojoj obavještava javnost kako je tek pridošli igrač Abdullah Talal Hameed nestao u Mađarskoj. Nakon duga tri dana strepnje iz kluba su objavili sretnu vijest kako je Hameed pronađen živ i zdrav u državi gdje je potraga i krenula.

Igrača je pronašla mađarska policija, koja je potom odradila ispitivanje, a raspisana potraga je obustavljena. Hameed je također kontaktirao predsjednika HNK Gorice, Nenada Črnka, da se zahvali svima na brizi, a s više informacija o slučaju će ga kontaktirati naknadno.

Sretan je ovo epilog priče koja je potresla nogometnu javnost zbog špekulacija kako je riječ o otmici iračkog nogometaša. Hameedov otac upozorio je kako bi u sve mogao biti upleten klub za koji je njegov sin trebao potpisati prije no što se dogovorio s Goricom.

Ondje su mu navodno, kada ih je odbio, prijetili nožem i tražili odštetu jer su smatrali kako je zavlačio klub. U javnost nisu izašle informacije o kojem se točno klubu radi, a slučaj i istragu preuzet će mađarska policija, piše gol.hr.

O misterioznom nestanku igrača Gorice oglasila se i policija, mediji pišu: ‘Potječe iz bogate obitelji…‘

Najnovije

Još iz rubrike