8.4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska U Šibeniku priveden osumnjičenik za napad na muškarca zbog Hajdukove majice

U Šibeniku priveden osumnjičenik za napad na muškarca zbog Hajdukove majice

Policijski službenici su u prostorije policije priveli jednu osobu koju dovode u vezu s događajem napada na 57-godišnjaka u srijedu ujutro u Šibeniku, prenio je glasnogovornik PU Šibensko-kninske Šime Pavić.

Na 57-godišnjeg zaposlenika logističke tvrtke koji je dostavljao robu u lokalnu trgovinu, nasilnici su najprije galamili.

Dvojica mladića su ga zatim napala. Pacijent je zaprimljen u Opću bolnicu Šibenik gdje je obrađen, a ozljede se vode pod lakše.

Neslužbeno se doznaje da je napadnuti muškarac dostavljač. Žrtva je navodno postao jer je na sebi imao majicu Torcide, s likom pjevača Miše Kovača.

Glasnogovornik PU šibensko-kninske Šime Pavić izvijestio je da je jedna osoba privedena, a kriminalističko istraživanje je trenutno u tijeku.

Jesu li počinitelji napada šibenski nogometnih huligani koji imaju dugogodišnje rivalstvo s Torcidom pokazat će, dakle, nastavak postupka u kojem će istražitelji korisne dokaze zasigurno pronaći i na kamerama video nadzora postavljenima u blizini trgovine, piše N1.

Usred Šibenika dostavljača brutalno mlatili lancima, razlog je majica Miše Kovača?

Najnovije

Još iz rubrike