1.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Grbin o potezima premijera i ministara: "Svi oni koji su napisali da...

Grbin o potezima premijera i ministara: “Svi oni koji su napisali da je Plenković posjet Grčkoj iskoristio za skupljanje političkih poena – u pravu su”

U SDP-u poteze Plenkovića i ministara iz Grčke smatraju skupljanjem političkih bodova, a Milanoviću baš Peđa Grbin nije ostao dužan. Evo što je rekao reporterki Dnevnika Nove TV Ivani Kopčić.

“Nećemo mi sad zatvoriti 100 Grka, nego bismo se trebali zamisliti zašto se ovo događa. Zašto naši klubovi kontinuirano dobivaju masne kazne od UEFA-e i zašto se po tome pitanju ne poduzima ništa.

Svi oni koji su napisali da je Plenković jučerašnji i današnji posjet Grčkoj iskoristio za skupljanje političkih poena su u pravu. I opet ćemo zatvoriti oči pred nasiljem i problem kojeg Hrvatska evidentno ima”, poručio je Peđa Grbin, predsjednik SDP-a, piše Dnevnik.hr.

Na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Ivane Kopčić o tome što znači Milanovićeva izjava u Lokvama da se HDZ i SDP bave mediteranskim vrstama, odgovorio je: “Nemam pojma, pitajte njega da vam pojasni”.

Milanović oštro o Grčkoj: “Plenković je tri dana kasnije rekao isto što i ja. To je čista politika i na to smo nažalost navikli iz tih dijelova Europe”

Najnovije

Još iz rubrike