6.9 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Majka u Austriji ubila dvoje vlastite djece. Navodno ih utopila u bazenu

Majka u Austriji ubila dvoje vlastite djece. Navodno ih utopila u bazenu

Jezovita vijest prostrujila je jučer, kratko nakon podneva Austrijom. Kako je javila austrijska televizija ORF i ostali mediji na svojim portalima u Absdorfu kraj Tullna u pokrajini Donjoj Austriji 36-godišnja majka ubila je dvoje vlastite djece: 7-mjesečnu i 7-godišnju kćer.

Nakon toga je sjela u automobil i pokušala izvršiti samoubojstvo, zaletivši se u stablo na cesti. U nesreći je ozlijeđena i prebačena u obližnju bolnicu, ali prema riječima glasnogovornika donjoaustrijske policije, život joj nije u opasnosti, piše Fenix-magazin.

Ova strahota, kako izvještavaju mediji počela je danas ujutro u 9,30 sati kada je otac dvoje djece nazvao policiju i rekao “da ga je nazvala supruga i rekla da je ubila njihovo dvoje zajedničke djece, a sada će i sebe”. Policija je odmah izašla na mjesto događaja i kroz otvorena vrata balkona ušla u zajedničku kuću bračnog para.

Prema policijskom izvješću i policajci su ostali prestravljeni kada su naišli na mrtva tijela 7 mjesečne i 7-godišnje djevojčice. Odmah su u pomoć pristigla i dva helikoptera i više kola Hitne pomoći. Nažalost bilo je prekasno i liječnicima nije pošlo za rukom reanimirati odnosno vratiti u život dvoje djece.

Kako je izjavio šef inspektor Johann Baumschlager majka je uhićena. Za nju vrijedi pravilo nedužnosti tako dugo dok joj se ne dokaže krivnja.

Austrijski dnevni list “Kronen Zeitung” izvještava kako ima informacije da je 36-godišnja majka u bazenu utopila svoje dvoje djece. Policija je još uvijek na mjestu strave i užasa, a pojedinosti o ovom jezovitom slučaju očekuju se još u tijeku dana. Istraga je u tijeku.

Kako navode mediji gradonačelnik Absdorfa Franz Dam, mjestu gdje je počinjen zločin, je zajedno sa cjelokupnim okolnim stanovništvom u šoku.

“Zastrašujuće je da se ovakovo što može uopće dogoditi”, rekao je Dam domaći medijima, piše Fenix-magazin.

Najnovije

Još iz rubrike