6.9 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Trudna je već 15 godina: Jedni joj se dive, drugi zgražaju, a...

Trudna je već 15 godina: Jedni joj se dive, drugi zgražaju, a samo na pelene potrošeno je preko 18.000 eura

Hona je mama na TikToku koja ima 15 djece, prvi put je zatrudnjela 1993. godine, a zadnji put 2019. godine.

U tom razdoblju bila je trudna svake godine, osim 2003. i 2017., što znači da je bila trudna ukupno 15 godina uzastopno.

Dok većina žena pomno planira kolika će biti razlika između djece, Hona kao da nije previše marila za to.

Njezin Tik Tok video postao je viralan i privukao pažnju mnogih koji su ispod isječaka ostavljali svoje komentare:

“Zvuči kao horor film”, napisala je jedna žena.

– Ženo, ti si fantastična jer ja bih poludio da sam na tvom mjestu. Bog svakome od nas daje različite sposobnosti – dodao je drugi.

@mommahona15 Can’t believe we just hit the 30 year anniversary!!! #30yearanniversary #anniversary #love #marriage #family #megafamily #bigfamily #mylife #CapCut #howmany #fyp #trending ♬ original sound – MommaHona

Sve je zanimalo koliko koštaju neke osnovne namirnice i potrepštine, s tim da ih je u kući čak 17.

Hona redovito dijeli savjete i smjernice kako roditelji mogu uštedjeti i pametno koristiti svoj budžet, a u jednom je videu podijelila da je na pelene potrošila više od 18.600 eura.

Kad god ide u trgovinu, ova mama ponese pet paketa toalet papira, što je ukupno 30 rola. Kako je rekla, ova zaliha im traje samo mjesec dana.

U komentarima je neprestano pitaju od čega živi i kako se majka uspijeva izboriti sa svim tim troškovima. Mnogi tvrde da si to nikad ne bi mogli priuštiti.

Ipak, ova majka ističe kako je unatoč brojnim izazovima s kojima se susreće u odgoju 15 djece sretna i ispunjena. Sudeći po objavi iz jednog od najnovijih videa, uskoro će postati baka, piše Slobodna Dalmacija.

Najnovije

Još iz rubrike