VIDEO Iznenadio je mačka tijekom pauze za ručak, njegova reakcija je sve

Screenshot: Tiktok

Amerikanac Caleb i njegov dvogodišnji mačak Kodiak obožavaju putovati svijetom, a trenutno istražuju Njemačku. Caleb bilježi avanture sa svojim mačkom na TikTok profilu @kodiakthetravelcat.

U jednom od takvih videa, koji je pogledan više od 7.1 milijun puta, Caleb je pokazao kako je proveo pauzu za ručak u potrazi za svojim mačkom pomoću GPS sustava. GPS lokator pričvršćen za Kodiakovu oprsnicu omogućava njegovom vlasniku da vidi gdje mu se mačak nalazi u svakom trenutku. Kodiaku je bilo drago vidjeti svog vlasnika i malo se s njim poigrao prije nego što je otišao dalje.

@kodiakthetravelcat Best way to spend a lunch break ?? #kodiakthetravelcat #outdoorcat #catgps #outsidecats #cutecatsoftiktok ♬ Riptide – Veronika

“Koristimo GPS već dvije godine”, rekao je Caleb u intervjuu za Newsweek. “Počeo sam ga koristiti kada je napunio godinu dana – pogotovo sada kad smo u Njemačkoj. To je najbolji kompromis.”

Zbog GPS lokatora Caleb se ne treba toliko brinuti kada Kodiak istražuje okolinu jer zna da ga može brzo pronaći, piše Index.

Korisnici TikToka su bili oduševljeni ovom idejom, a neki od njih su ostavili komentare na video
“Kada je moj mačak vani, on ne želi ni znati za mene”, “Tvoj mačak se stvarno dobro slaže s tobom”, “Ovo je tako slatko”, “Volim kada vlasnici puštaju mačke da istražuju”, samo su neki od komentara.

VIDEO Pas je ugledao kamion za sladoled, njegova reakcija je sve

Share This Article