Kako je stradao zaštitar u Biogradu: Smirivao tučnjavu u kojoj su sudjelovali poznati sportaši i sinovi lokalnih političara

Screenshot

Tragedija u Biogradu na Moru, noćas je u noćnom klubu u Biogradu smrtno stradao zaštitar.

Još uvijek se utvrđuju okolnosti ubojstva. Navodno je došlo do tučnjave u samome klubu koji je jučer i službeno započeo s otvorenjem nove ljetne sezone.

Kako neslužbeno doznaje Zadarski.hr, muškarac je preminuo od infarka te njihovi izvori poručuju da se ne može zaključiti da je u pitanju ubojstvo.

Oko svega se oglasila i zadarska policija čije priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Danas, 21. svibnja u 04.05 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu.

Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnji hrvatski državljanin je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.

U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja.

Provedenim mjerama i radnjama policija je za sada utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu evidentirano narušavanje javnog reda i mira te tučnjave između više osoba.

Po nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.”

Očevici tvrde da je zaštitar preminuo nakon masovne tučnjave

Što se noćas događalo u klubu ‘Acqua‘ u Solinama u Biogradu okrit će policijska istraga, no svi tragovi s mjesta događaja, razbijen inventar, kao i iskazi očevidaca potvrđuju kako je neposredno prije tragičnog događaja u klubu u kojem je tu večer nastupao Ićo Sikirić izbila masovna tučnjava.

Navodi se kako je bila riječ je bila o obračunu dvije skupine mladića iz dva biogradska mjesta, među kojima su poznati sportaši i sinovi lokalnih političara, piše zadarski.hr.

Kada je tučnjava rezultirala time da se zaštitar u klubu srušio, navodno, nakon što je pokušao smiriti situaciju, djelatnici kluba su ga pokušavali reanimirati. Nakon dolaska Hitne pomoći koja se zbog gužve čekala duže od uobičajenog vremena, zaštitar je preminuo na putu do zadarske Opće bolnice.

Vlasnik noćnog kluba Daniel Šangulin nije htio o tome govoriti, no njegov otac Tonči, koji je bio dugogodišnji predsjednik Gradskog vijeća Biograda, rekao je kako je 54-godišnjak stradao dok je pokušavao smiriti sukob između dvojice mladića.

– Nažalost se dogodila nesreća, no nije bila riječ o masovnoj tučnjavi. Zaštitar se posljednjih dana žalio na zdravstvenu situaciju koja nije bila dobra, no nije išao liječniku. Kada je krenuo smiriti dvojicu mnaldića jednostavno se srušio, nitko ga nije udario.- rekao je Šangulin, piše zadarski.hr.

Share This Article