Sprema se velika razmjena, Brozović stiže u Barcelonu, a Dinamo ne dobiva ništa?

Foto: Screenshot

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović mogao bi ovog ljeta napustiti Inter u velikoj razmjeni dva velika kluba. Kako prenose mediji iz Španjolske i Italije, u zadnjih nekoliko dana susreli su se predstavnici Intera i Barcelone, te se sve više spominje kako je glavna tema bila razmjena Brozović – Kessie, piše HRT.

Talijanski mediji odavno pišu da Brozović nije u planovima milanskog kluba za sljedeću sezonu, a ako je vjerovati Španjolcima naš veznjak već ove zime imao je sve dogovoreno s Kataloncima, ali dogovor je propao zbog Francka Kessiea, veznjaka Obale Bjelokosti, koji nije želio sudjelovati u razmjeni.

Iako su i sada isti akteri u priči, situacija se promijenila, španjolski Relevo piše kako je održan sastanak između sportskih direktora Intera i Barce – Piero Ausilio i Mateu Alemany sastali su se u Barceloni, a to potvrđuje i Gazzetta dello Sport.

Kessie je ove zime odbio transfer, a razlog je i velika želja da se dokaže u Barceloni, ali i činjenica da je proveo pet godina nastupajući za gradskog rivala Milan. Ipak, Kessie sada ne bi trebao biti problem, a mediji pišu kako problem ne bi trebale biti ni financije, spominje se obična razmjena igrača bez odštete.

Ovakav rasplet ne bi odgovarao zagrebačkom Dinamu, iz kojeg je Brozović 2015. godine za osam milijuna eura otišao prema Italiji. Dinamo je prilikom prodaje Marcela dogovorio 10 posto od budućeg transfera, ali kako sada stvari stoje Modri neće dobiti ništa, piše HRT.

Share This Article