8.4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Sutkinja kojoj je zapaljen BMW: Motiv je toliko glup da normalan čovjek...

Sutkinja kojoj je zapaljen BMW: Motiv je toliko glup da normalan čovjek teško može percipirati tako nešto

U središtu Osijeka prije tri dana oko 6 sati izgorio je automobil u vlasništvu sutkinje osječkog Županijskog suda Vlaste Šimenić-Kovač. Riječ je o sutkinji koja je proteklih nekoliko godina vodila niz u javnosti vrlo eksponiranih sudskih postupaka.

Obavljenim očevidom policija je nedvojbeno ustanovila da je uzrok požara namjerna ljudska radnja, a Nikola Milina potvrdio je da imaju osumnjičenog.

– Dobila sam danas informaciju od policije da je uhićena osoba koja se sumnjiči za podmetanje bombe pod moj automobil i mogu samo reći da mi je drago što su bili tako brzi i učinkoviti, a drago mi je i što se pokazalo da ovaj napad nema veze s mojom sudačkom dužnošću, jer je to samo potvrda da sam svoj posao do sada radila, a i ubuduće ću, u skladu sa zakonom i sudačkim kodeksom. Iz policije su mi rekli i koji je motiv, ali ja vam o tome za sada ne mogu ništa reći, jer sam potpisala privolu o tajnosti. Uglavnom, to je toliko glupo da normalan čovjek teško može percipirati tako nešto i vjerujem da će svi tako reagirati kada policija objavi o čemu je riječ. Naravno, s obzirom na to da živim i radim ovdje gdje jesam, to me zabrinjava, ali ponavljam, puno mi je lakše kada sam saznala da napad nije motiviran mojim sudačkim radom – kazala je Jutarnjem listu sutkinja Šimenić Kovač.

Uhićen muškarac osumnjičen da je zapalio vozilo sutkinje u Osijeku

Najnovije

Još iz rubrike