Veterinar: Možda vam je teško reći zbogom, a za životinje je to pakao. Budite uz njih

Foto: Pexels

Nakon što je vidio koliko je pas bio uplašen i zbunjen prije nego što je uspavan bez svoje obitelji, jedan veterinar je na Redditu uputio apel vlasnicima kućnih ljubimaca. U iskrenoj molbi pozvao ih je da ostanu sa svojim životinjama u njihovim posljednjim trenucima, koliko god to bilo uznemirujuće.

“Možda vam je teško reći zbogom, ali za njih je to pakao. Veterinar im se ne sviđa, zbunjeni su, uplašeni, tužni i traže vas kad udišu posljednji put. Mogu im pokušati pružiti svu ljubav i utjehu, ali ja sam za njih ipak stranac”, napisao je.

Veterinar je objasnio da je žena ostavila svog 13-godišnjeg psa u klinici za eutanaziju, a ljubimac ju je tražio do samoga kraja, piše Index.

“Bila je previše zauzeta da ostane. Imao sam psa veći dio dana, izveo sam ga u kratku šetnju, kupio mu burger sa sirom i krafnu, legao i mazio ga dok je cvilio, prestrašen i zbunjen. Poljubio sam ga i rekao mu da smo ponosni na njega, ali njegove oči nisu prestale tražiti obitelj. Psi znaju što se događa, nemojte im to raditi. Budite uz njih, to vas neće ubiti”, poručio je.

Upoznajte Orcu! Najljepšeg psa na svijetu i najuspješnijeg u Hrvatskoj: ‘Njezina je narav nevjerojatna’

Share This Article