1.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno AUDIO, VIDEO Dr. Tomasović: HLK me mobingira jer smo se drznuli dirnuti...

AUDIO, VIDEO Dr. Tomasović: HLK me mobingira jer smo se drznuli dirnuti u njihovu organizaciju

Ugledni kirurg dr. Hrvoje Tomasović oglasio se na svom fb-u o, kako kaže, mobbingu koji Hrvatska liječnička komora provodi nad njim i podijelio snimku uvida u svoj spis oko slučaja Vladimira Matijanića. Po snimci je vidljivo, uz ostalo, da ne postoji zapisnik po kojem se pokreće disciplinski postupak protiv njega:

“Super atraktivno! Audio snimka snimljena uz privolu pravnika HLK kada sam tražio da mi se da na uvid spis u kojem bi trebala biti sva dokumentacija na osnovu koje žele pokrenuti disciplinski postupak protiv mene zbog slučaja Matijanić (gdje ne postoji moja krivica ni u tragovima) i provode mobbing nada mnom samo zbog toga što smo kum Herman Vukušić i ja drznuli se dirnuti u njihovu, kažem njihovu organizaciju jer ona po ničemu nije naša liječnička.

Davno je HLK prestala biti ono što treba biti, a to je CEH koji određuje minimalnu cijenu rada svoga ceha liječnika.

Ovo zavaravanje mladih doktora i glumljenje kako im HLK pruža neku potporu u štrajku je prevara zvana “krivo oko”.

Gledam desno, a loptu bacim lijevo. To rade samo zato što im ističe mandat za godinu dana pa da se malo umile mlađim kolegama koji rade za manju plaću od konobarske, a zapravo ih zanima samo da ostanu u svojim dobro plaćenim foteljama.

Gospodo liječnici da komora želi da vi imate velike plaće, vi bi ih i imali jer ona to može napraviti jer ima instrumente za to!. U narednim postovima ću Vam objasniti kako!, napisao je dr. Tomasović.

“Ne treba biti pravnik da se shvati u tri minuta kako se vrši mobbing nad pojedinim liječnicima koji ne odgovaraju Hrvatskoj Liječničkoj Komori. Audio snimka napravljena uz privolu pravnika HLK Dina Salihagića. Sve legalno i po zakonu”, piše Tomasović.

Uvid u spis Hrvoja Tomasovića Povjerenstva za etiku HLK 13. rujan 2022.

Dr. Tomasović: Pronađeno skrivano i zataškavano izvješće o provedenom upravnom nadzoru u HLK, izbori su bili nelegalni

Najnovije

Još iz rubrike