Skrivao drogu u stroju za tokarenje, a onda je stigla belgijska ovčarka Loka i strpala ga u zatvor

Lola Screenshot PU Međimurska

Utvrđeno je da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Protiv osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, stoji u priopćenju

Međimurski policajci objavili su da su jučer ujutro u Novom Selu Rok, selu blizu Čakovca, pretražili kuću i prostorije poslovnog objekta kojima se koristi 43-godišnjak.

Prilikom pretrage radione, službeni pas za detekciju droga, belgijska ovčarka Loka pronašla je drogu sakrivenu u unutrašnjosti stroja za tokarenje. Pronašli su i nekoliko staklenki unutar kojih su se nalazili PVC smotuljci ispunjeni ecstasyjem ukupne mase 1,9 grama, a pronašli su i 26,9 grama kokaina te 735,6 grama amfetamina.

Muškarac je zatim uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Screenshot PU Međimurska

Utvrđeno je da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Protiv osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, stoji u priopćenju, piše Danas.hr.

droga
Screenshot PU Međimurska
TAGGED:
Share This Article