VIDEO Favoritkinja za osvajanje Eurosonga nastupom je oduševila fanove: “Pobjednica”

Screenshot: Youtube

Od 4. veljače do 11. ožujka održava se Melodifestivalen, 63. izdanje švedskog glazbenog natjecanja na kojemu se bira predstavnik Švedske na Euroviziji. Večeras se emitira četvrti krug natjecanja, a favorit za pobjedu na Melodifestivalenu je Loreen s pjesmom Tattoo. Sinoć je objavljen isječak njezinog scenskog nastupa.

Čim se saznalo da se Loreen natječe na Melodifestivalenu, Švedska je skočila na eurovizijskim kladionicama, iako njihov predstavnik još nije proglašen. Trenutačno su prvi na kladionicama i prestigli su Ukrajince koji su dugo vremena bili pri samom vrhu.

Uz Loreen, za pobjedu na festivalu bore se još glazbeni ansambl Smash Into Pieces, Mariette, Kiana, Signe & Hjördis, Emil Henrohn i Axel Schylström. Međutim, s obzirom na to da je Loreen već predstavljala Švedsku na Eurosongu s pjesmom Euphoria i pobijedila na Eurosongu 2012. godine u Bakuu, jasno je zbog čega sve ankete naginju u njezinu korist.

Eurovizijski fanovi su oduševljeni njenim nastupom
Zbog njezinog mogućeg nastupa na Eurosongu, najviše su oduševljeni obožavatelji tog natjecanja. Twitter je u zadnja 24 sata skupio hrpu objava u vezi Loreen.

“Ako ne pošaljemo Loreen, mi smo idioti”, “Treba napraviti peticiju da Loreen dobije titulu boginje Eurosonga ove godine”, “Otkad je izašao isječak njezine pjesme, čini mi se da ćemo gledati prvog dvostrukog pobjednika moderne Eurovizije”, “Obožavam pjesmu”, “Pobjednica Eurosonga 2023.”, neki su od tvitova oduševljenih fanova Eurosonga.

Preostaje još vidjeti hoće li Loreen uistinu pobijediti na Melodifestivalenu i predstavljati Švedsku u Liverpoolu ili je uzbuđenje nastalo zbog njezine stare slave s Eurosonga i velike pobjede s pjesmom Euphoria.

Tko je Loreen?
Osim Euphorije, Loreen ima brojne druge hitove poput Walk with Me, Neon lights, Sober, In My Head i I’m in It with you. Loreen je prvotno sudjelovala u televizijskom natjecanju Idol 2004. godine zauzevši četvrto mjesto, a sljedeće godine je izdala svoj prvi singl The Snake s bendom Rob’n’Raz i postala televizijska voditeljica na TV400.

Dok je radila kao producentica segmenta i redateljica za nekoliko švedskih reality TV emisija, ušla je na Melodifestivalen 2011. s pjesmom My Heart Is Refusing Me, koja je postala jedan od top 10 hitova u Švedskoj. Također je u top 20 hitova u Švedskoj ušla singlovima Crying Out Your Name 2012. i Statements 2017, piše index.hr.

Let 3: Očekujemo 12 bodova od Srbije; BBC ne reže jaja. Ako BBC reže jaja, mogli bismo biti bend bez jaja… Oni voze lijevom stranom, tako da režu samo desnu

Share This Article