Bidenov sin zaprijetio asistentici: ‘Pokaži mi kako se igraš sama sa sobom, pod tušem. Inače ništa od plaće‘

Screenshot YouTube

Ona je ujedno i četvrta zaposlenica za koju se zna da je imala seksualne odnose s predsjednikovim sinom

Hunter Biden (52) iskoristio je nepovoljnu financijsku situaciju u kojoj se našla jedna njegova mlada zaposlenica kako bi joj zaprijetio uskraćivanjem plaće ako ne pristane na videoseks s njim putem FaceTimea.

To potkrepljuju i šokantne poruke koje je sin američkog predsjednika izmjenjivao sa svojom asistenticom koja je tad imala 29 godina i požalila se kako si ne može platiti najamninu stana – Hunter je prvo od nje tražio videoseks, a poslije joj je putem Apple Paya uplatio gotovinu putem Apple Paya, prenosi Daily Mail.

Dotična žena od 2018. do 2019. radila je kao pomoćnica u Hunterovoj odvjetničkoj tvrtki Owasco. Ona je ujedno i četvrta zaposlenica za koju se zna da je imala seksualne odnose s predsjednikovim sinom.

Naime, dokumenti s laptopa koji Hunter više ne koristi pokazuju kako je on na platnu listu svoje tvrtke stavio i svoju ljubavnicu te bratovu udovicu Hallie Biden, kao i njezinu sestru Liz Secundy, s kojom je također imao aferu.

No to nije sve – bivša striptizeta Lunden Roberts tvrdi kako joj je Biden prestao odgovarati na poruke nakon što mu je rekla da nosi njegovo dijete. Roberts, koja je 2018. rodila djevojčicu, na kraju ga je morala tužiti za alimentaciju.

Što se tiče Bidenove asistentice, kojoj su danas 33 godine, poruke i e-mailovi koje su izmjenjivali pojavili su se na Hunterovom prijenosnom računalu u lipnju 2018., kad ju je on dovezao iz Los Angelesa u Washington DC. Osim toga, snimao ju je i fotografirao tijekom seksa i sve to spremao na svoj laptop.

Dotična žena, povremeni model i instruktorica fitnessa, imala je važne administrativne zadatke u Bidenovoj tvrtki, poput primanja dokumenata odbora tvrtke Burisma koje je Hunter trebao potpisati. No u siječnju 2019. ta ista zaposlenica poslala je e-mail Hunterovoj tajnici pitajući je zašto nije primila plaću za prosinac i zašto njezino zdravstveno osiguranje nije aktivno. Dva mjeseca kasnije Biden joj je putem Apple Paya poslao 500 dolara i požalio se kako “stvarno nema novca zbog alimentacije i drugih sranja”.

– Jako mi nedostaješ i osjećam se užasno jer sam se tako loše ponio prema tebi – napisao joj je i pozvao je u New Hampshire, no ona mu je odgovorila kako nema novca za avionsku kartu i da si jedva može platiti stanarinu za taj mjesec.

– Platit ću ti, ali moraš razgovarati sa mnom preko videa – napisao joj je Hunter nekoliko dana kasnije i dalje inzistirajući na videopozivu.

– Kad imaš vremena za FaceTime? Pravilo je ovakvo – jedina tema za razgovor bit će nam seks, moramo biti goli i moramo učiniti sve što druga osoba traži od nas, naravno, unutar granica razuma – navaljivao je. Zaposlenica je na kraju pristala i odgovorila mu: “Mogu kasnije večeras”.

Između svih tih poruka Hunter je pomoćnici poslao ukupno 2750 dolara putem Apple Paya.

Također joj je naredio da namjesti mobitel tako da je on može vidjeti kad je pod tušem.

– Pokaži mi kako se igraš sama sa sobom – pisao joj je u drugim porukama.

A u lipnju 2018. Hunter ju je fotografirao kako drži njegov penis i leži gola na njegovu krevetu, a fotografije je spremio na svoj laptop koji više ne koristi. Drugom prilikom, kad mu je poslala poruku sa svojom fotografijom, on joj je uzvratio: “Pa sad si svima dokazala da imaš najveće dupe na cijelom svijetu ikad! Ja se skrivam u kabini”.

Ime iste te zaposlenice našlo se u Izvješćima o sumnjivim aktivnostima (SAR) koje je banka JP Morgan Chase podnijela Ministarstvu financija, označavajući transakcije Huntera i njegove tvrtke. U njima se, naime, navode bankovna plaćanja Huntera ili njegove tvrtke dotičnoj zaposlenici 2018. godine u ukupnom iznosu od 44.500,08 dolara. U istim spisima navedene su i druge elektronske poruke poslane primateljima koji imaju veze s industrijom zabave za odrasle ili koji su bili navedeni u prethodnim SAR dokumentima vezanima uz trgovinu ljudima, piše Jutarnji.hr.

Share This Article