3.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Pogledajte koliko se Kolinda Grabar-Kitarović promijenila od 2006. godine, jedna razlika posebno...

Pogledajte koliko se Kolinda Grabar-Kitarović promijenila od 2006. godine, jedna razlika posebno upada u oči!

Pojavile su se fotografije Kolinde-Grabar Kitarović iz 2006. godine kada je bila ministrica europskih integracija i izgledala je dosta drugačije nego danas.

Kolinda Grabar-Kitarović bila je aktivna u hrvatskoj politici puno prije nego što je postala predsjednica.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2006. godine, kada je kao ministrica europskih integracija sudjelovala na svečanosti u rezidenciji francuskog veleposlanika Michael Platini koji je uručio Vlatku Markoviću odličje Viteza nacionalnog reda zbog njegovih osobitih zasluga za razvoj francuskog nogometa.

Kolinda je tada pozirala u društvu Franje Arapovića, Nadana Vidoševića i Branka Mikše, a izgledala je dosta drugačije nego danas.

Sudeći po boji njezina tena, može se zaključiti da je Kolinda u to vrijeme redovito posjećivala solarij, u što će vas uvjeriti i njezine druge fotke iz 2006. godine koje možete pogledati u galeriji OVDJE.

Devet godina kasnije, točnije 11. siječnja 2015. izabrana je za predsjednicu Hrvatske, a i od tada se znatno promijenila.

Otkako joj je završio mandat, najviše pažnje privlači svojom nikad vitkijom figurom, a promijenila je i svoj modni izričaj te je klasična ženska odijela i komplete zamijenila njihovim modernijim varijantama i dizajnerskim komadima.

Kolinda je bila i jedna od zvijezda Svjetskog prvenstva u Katru, na kojem je vjerno bodrila Vatrene u upečatljivim odjevnim kombinacijama, od kojih se svakako najviše istaknula narodna nošnja koju je nosila na utakmici Hrvatske i Kanade, piše Dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike