3.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Antonio Banderas o srčanom udaru: ‘Bila je to jedna od najboljih stvari...

Antonio Banderas o srčanom udaru: ‘Bila je to jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila‘

Glumac je kazao da je nakon srčanog udara shvatio što mu je važno u životu te da na taj način misli da je to najbolja stvar koja mu se dogodila.

Španjolski glumac Antonio Banderas (62) prije šest godina doživio je srčani udar, a u novom se intervjuu osvrnuo na taj događaj te kazao da mu se nakon njega život promijenio na bolje. Glumac je kazao da mu je to bila prekretnica koja mu je omogućila da prepozna što mu je u životu važno.

– Imao sam srčani udar prije šest godina. To je vjerojatno bila jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu. Bilo je to kao da sam stavio naočale i vidio ono što je važno – rekao je Banderas za časopis Radio Times.

– Vratio sam se u Španjolsku i počeo gledati na profesionalni život s druge točke gledišta. Za mene život počinje kada netko kaže: “Akcija!” ili kada se zastor digne – kazao je.

Naime, glumac koji je 2017. bio hitno prebačen u bolnicu nakon što je osjetio bolove u prsima tijekom vježbanja. Kasnije je otkriveno da je to bio srčani udar. Gostujući u emisiji “Jimmy Kimmel Live” glumac je ranije objasnio kako mu je njegova djevojka Nicole Kimpel spasila život kada mu je dala veliku dozu aspirina.

– Kupila je aspirin, mislim da je bilo pet miligrama. Sljedeće jutro kada sam počeo imati simptome i znao što se događa, stavila mi je jedan aspirin u usta što mi je spasilo život. Tako da sam dobio drugu priliku i neke stvari su se od tada promijenile u mom životu –prisjetio se glumac kojeg je ovaj događaj nagnao i da promijeni životne navike te je prestao pušiti. Banderas je i sam istaknuo da je imao sreće jer je preživio.

Inače, glumac je dao intervju povodom svog novog filma ‘Mačak u čizmama: Posljednja želja’, a govorio je i povezanosti filma sa svojim životom. U originalnom animiranom filmu, uz španjolskog glumca glasove su posudili i Salma Hayek, Harvey Guillén, Florence Pugh, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, John Mulaney, Wagner Moura, Da’Vine Joy Randolph i Anthony Mendez. Rad na filmu započeo je u travnju 2014. godine, a radnja je smještena nakon filma Shrek uvijek i zauvijek. Film prati Mačka u čizmama dok odlazi na putovanje kako bi pronašao mističnu Zvijezdu želja udružujući se s prijateljima u želji da obnovi osam od svojih devet života koje je izgubio, piše vecernji.hr

Najnovije

Još iz rubrike