12.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Zagrebačka policija intenzivno provjerava tko to šmrče kokain od njihovih kolega

Zagrebačka policija intenzivno provjerava tko to šmrče kokain od njihovih kolega

Iz PU zagrebačke potvrdili su da istražuju navode koje je dr. Slavko Sakoman rekao tijekom gostovanja u Novom danu na N1.

“Obavještavamo da smo upoznati s izjavom dr. Sakomana prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji. Naravno, u interesu je ove policijske uprave utvrditi ili demantirate iznijete navode. Stoga je Policijska uprava zagrebačka odmah poduzela sve mjere i radnje iz nadležnosti policije, a kako bi provjerila, odnosno potvrdila istinitost navoda koje je iznio dr. Sakoman.

Također, u sklopu provjera svakako ćemo obaviti razgovor s dr. Sakomanom. O svemu utvrđenom ovisit će daljnje mjere i radnje”, rekli su za N1 iz PU zagrebačke.

Podsjetimo, psihijatar Slavko Sakoman gostovao je u Novom danu gdje je ispričao šokantne detalje jedne policijske intervencije koja se dogodila u Zagrebu, 31. prosinca 2022. godine, na Staru godinu, kada su policajci koji su došli na intervenciju ostali s osobama koje su zatekli u stanu, izvadili i ponudili kokain te zajedno s prisutnima konzumirali drogu.

Na pitanje je li među tim policijskim službenicima bio netko tko je obiteljski povezan s nekim od visokih državnih dužnosnika, Sakoman je odgovorio potvrdno. “Može se reći, ali ne bih više od toga govorio. Sam sustav može interno između sebe stvar istražiti. Rado bih da taj događaj pomogne i tim mladim ljudima”, istaknuo je psihijatar, piše N1.

Sakoman zbog šokantnih izjava pozvan na razgovor na policiju, a sutra će na razgovor u DORH

Šokantno: Član obitelji dužnosnika gledao policajce na dužnosti dok šmrču kokain

Najnovije

Još iz rubrike