Mladenka zgrozila pravilima: ‘Gosti moraju platiti 2500 kuna i pomoći kod pospremanja’

Foto: Unsplash

Lista pravila podijeljena je na Redditu nakon što je prijatelj jednog korisnika ostao zbunjen strogim pravilima.

Jedna mladenka žestoko je osuđena na društvenim mrežama zbog strogih pravila kojih se gosti moraju pridržavati na njezinom vjenčanju. Između ostalog, na popisu se našlo da gosti moraju doći ranije da pomognu o pripremama za vjenčanje te platiti 290 funti (oko 2500 kuna) da prisustvuju ceremoniji, kako prenosi The Sun.

Lista pravila podijeljena je na Redditu nakon što je prijatelj jednog korisnika ostao zbunjen strogim pravilima. Korisnik je podijelio poruku od prijatelja, koji je objasnio da “svi moraju doći ranije kako bi pomogli u postavljanju nadstrešnice i ukrasa.” Nakon ceremonije, “od muškaraca se traži da pomognu srušiti nadstrešnicu”. Tako da nakon obreda neće biti uobičajenih razgovora i druženja uz piće, barem za muškarce.

Ako to nije dovoljno loše, gosti također ne smiju nositi jake mirise na veliki dan jer mladenka ne želi da se miješaju s cvijećem koje je odabrala. I iako su pravila odijevanja prilično uobičajena za vjenčanja, mladenka je inzistirala na tome da nitko ne smije nositi cvjetne boje jer će to smetati na fotografijama.

Šlag na torti je činjenica da nakon što se vjenčane završi i svi pomognu u pospremanju, svi moraju “hitno napustiti” prostor.

Korisnici Reddita nisu mogli vjerovati da bi netko platio toliko da bi prisustvovao vjenčanju, a kamoli da bi platio toliko, a onda bi još morao pomagati u postavljanju i pospremanju.

“Bilo bi jako lako odbiti ovaj poziv!”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Želim vidjeti pravu pozivnicu. Stvarno želim vidjeti kako su ovo formulirali da zvuči kao da ti čine uslugu.”

“Tko želi eventualno uništiti odjeću prikladnu za vjenčanje dok postavlja za vjenčanje? Da ne spominjemo znojiti se i zaprljati prije događaja. Bilo bi to veliko ne od mene”, glasio je jedan komentar, piše vecernji.hr

Share This Article