3.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Milijunska nekretnina Mamićeve cure u Zagrebu, a posebno je zanimljivo tko joj...

Milijunska nekretnina Mamićeve cure u Zagrebu, a posebno je zanimljivo tko joj je prva susjeda

Jelena P. iz Čitluka, koju mediji ovih dana povezuju sa Zdravkom Mamićem, u ljeto prošle godine uknjižila se kao vlasnica zagrebačkog stana u novogradnji u Bužanovoj ulici.

Riječ je o stanu na petom katu ukupne površine od 110,77 četvornih metara, kako se navodi u zemljišnim knjigama, a sastoji se od “hodnika, wc-a, kupaonice, dvije sobe, garderobe, kuhinje i dnevnog boravka s blagovaonicom površine 92,23 četvornih metara s terasom površine 18,54 četvornih metara”, piše Jutarnji list.

Stan je kupljen od tvrtke Alfa stan Bužanova d.o.o., koja je bila investitor cijelog projekta, a zanimljivost je da stan u toj zgradi posjeduje i Vlatka Peras, predsjednica Dinama, čiji se stan također nalazi na petom katu.

Također je Jelena P. kupila i dva garažna parkirališna mjesta, jedno od 12 četvornih metara i drugo od 13 četvornih metara. Riječ je luksuznom projektu, a cijene stanova dosezale su i po nekoliko tisuća eura po četvornom metru, inače tvrtka Alfa stan poznata je po novogradnji diljem Zagreba, piše Jutarnji list.

Zdravko Mamić ženi se 3. put? Mlada ljepotica zbog njega je ostavila muža, jedna ih je stvar razotkrila

Najnovije

Još iz rubrike